12.04.2017 | 0:01
Национал напуска „Левски“ заради „човек от ръководството“
Шефът Боримиров: Който обича клуба, трябва да приеме нашите условия или да си ходи

Един от основните футболисти на „Левски“ през настоящия сезон – Георги Костадинов, обяви, че напуска отбора и обвини за това „човек от ръководството“. 27-годишният национал има 18 мача и 4 гола в Първа лига за „сините“. Халфът участва и при разгромната победа над „Локо“ (Пд) с 5:0 в неделя, но бе заменен в 60-ата мин. от 18-годишния Ивайло Найденов.

„Бяхме се разбрали с ръководството на два пъти. Обаче един човек от ръководството се отметна и затова няма да подписвам договор. Каквото имам да коментирам, вече съм го казал в очите на хората – заяви Костадинов, който има контракт с „Левски“ до 30 юни. – Явно във футбола това е нещо нормално. Разочарован съм, не е приятно, когато сте си стиснали ръката с един човек и на другия ден да се отметне.“

Макар Костадинов да не назова име, ясно е, че от ръководството за трансферната политика отговаря спортният директор Даниел Боримиров. Той не се забави много с коментара: „След като Георги Костадинов е обявил, че най-вероятно няма да преподпише, това си е негово решение. Ние сме му предложили нашите условия, а той като не ги приема… За какво друго, освен за пари, да говорим. Бил се разбрал, но някой се отметнал? Не искам да коментирам, има неща, които трябва да си останат в кухнята. Възможностите на „Левски“ са такива, каквито сме му казали. Ние не можем да надскочим бюджета си. Всеки, който обича „Левски“, трябва да ги приеме, ако не, свободен е да си ходи. Такава е ситуацията и с Джереми де Ноойер“.

Боримиров изрази задоволство от играта на 19-годишния Божидар Краев, който срещу „Локо“ (Пд) вкара 4 гола и и вече има 8 в първенството. Нападателят обаче също преговаря за нов договор, понеже настоящият му изтича през юни. „Договорът на Краев е наш проблем, когато дойде времето, ще разберете“, лаконичен бе Боримиров по въпроса.

А треньорът Николай Митов обяви: „Направихме много хубави неща, но това 5:0 не бива да ни заблуждава. Имаме още много върху какво да работим. Вече мислим за гостуването срещу „Лудогорец“ в петък“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране