26.06.2016 | 14:59
Негри и пакистанци са гласували за ЕС, британците били против
Мургавите постепенно превземат Великобритания, и за тях възможно най-либералния статут е най-добър

Една от най-строго пазените тайни в момента е как по етнически състав се разделят гласувалите на референдума във Великобритания. Всякакви други статистики се вадят, но не и тази. В общия случай, статистиките са вадят, така че да се компрометира взетото решение. Най-ефективен в момента е популизмът, че „младите и образованите“ гласували за ЕС, а „старите и простите“ гласували против. Други манипулативни послания са, че столицата Лондон гласувала за ЕС, а простите провинциалисти гласували против. Също манипулация е гласуването в Шотландия и Северна Ирландия. Просто защото там общо живее под 10% от британското население. Основното население живея в „добрата стара Англия“, а Шотландия е придатък към нея, но доста ненаселена.

Но политически некоректната истина, която медиите крият, е етническото разделение при гласуването. Почти 100% от чернокожите, а също и от непрекъснато нарастващите диаспори на индийци, пакистанци и африканци, са гласували за ЕС. Това са групи, които постепенно превземат Великобритания, и за тях възможно най-либералния статут е най-добър. Сащо така, това са предимно млади хора, защото идват като млади, а и раждаемостта им е по-висока. Т.е. от там идва предимството сред т.нар. „млади“, които били гласували за ЕС. Класическите млади британци не са гласували толкова единно за ЕС, както негрите и арабите.

Добре е да се припомни, че например пакистанците изобщо не спазват британските правила, и си живеят в собствен свят. Пакистанско момиче не може да се омъжи свободно, въпреки че е британски гражданин. Вместо това го омъжват принудително за нов пакистанец – докаран от Пакистан, та да може да вкарат още един техен човек във Великобритания. Тези етноси не се интегрират и не стават британци. Те се раздуват и стават все по-голям дял, като в Лондон вече една трета от населението не са британци. А най-често даваното име на новородено в Лондон е не например „Джон“, а е… „Мохамед“.

Заради наплива на негри, араби и пакистанци, самите британци вече напускат Лондон. Те не приемат Лондон за Англия. Т.е. тезата, че „столицата“ е за ЕС е доста манипулативна, доколкото най-качественото население напуска столицата. Това е все едно софиянци да се изнесем и тук да останат основно цигани. И после някой да обяви, че най-образованата част от България била за „еди какво си“. Просто това не е най-образованата част!

Поради политическа коректност тази информация не се показва. Но истината е, че за последно, класическият британец получи някаква малка, но все пак победа, срещу чуждата напаст. Нещо повече – самите гласували за „брекзит“ си казват, че те не гласуват срещу ЕС, а срещу имиграцията от извън ЕС. Казват: „От ЕС нямаме проблеми, нека си се движат хората, но само от ЕС. Не искаме от Африка и Азия“.

В опит да спасява реално неспасяемия вече ЕС, политическата коректност и пропагандата се опитват да изкарат разумния стар британец абсолютен дебил и малоумник. Но политическата класа на Острова е предпазлива, защото е наясно, че вероятно резултатът от референдума е по-голям от представения. Т.е. наясно са, че са били направени всички възможни фалшификации, и без тях вотът е дори по-убедителен. Дори лидерът на лейбъристите Джереми Корбин заяви, че много негови избиратели са гласували за излизането. И ясно каза, че процесът трябва да започне.

Разбира се, глобалистко-корпоративните медии и техните НПО сега ще ни залеят с пропаганда. Но усилията им са напразни, защото с всеки ден от съществуването си, ЕС ражда такова компрометиране за себе си, че никаква пропаганда не може да го спаси.

Добри Божилов

1 коментар

  1. 4INGIZ каза:

    Г-н Христов Вие да не сте проро4ица та ви не извстно какво не е известно???Или ви плаща Обамата..дето ние е..а мамата??Малоумници дал господ..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране