13.04.2018 | 0:04
Ники М. с кола за 100 бона! Яхна мощен „Мерцедес“
Николета го издаде за новата придобивка

Ники Михайлов яхна кола за 100 бона, твърди Хотарена. Бившият страж на националния отбор по футбол си купи чисто нов „Мерцедес“, с който пори улиците в Кипър, където в момента рита.

Той е луд фен на тема скъпи коли и изобщо не си поплюва, щом си набележи нещо. Преди няколко години Михайлов – младши бе горд притежател на „Ламборгини“, чиято цена е равна на няколко апартамента в София, писа „България Днес“.

Михайлов има „Мерцедес“-а от няколко седмици и упорито пази в тайна новата си придобивка. За скъпото возило го издаде гаджето му Николета Лозанова. Плеймейтката публикува няколко кадъра в социалната мрежа, на която се виждат воланът и почти цялата вътрешност на колата.

Немският звяр на Ники М. е с пълен пакет екстри и е доста мощен. Той развива 100 км само за няколко секунди. С месечната си заплата от 20 000 евро на месец, която взема всеки месец от „Омония“, вратарят вади парите за новата си кола за по-малко от половин година. Освен това синът на Боби Михайлов върти успешен бизнес с ресторант в кв. „Бояна“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране