25.02.2017 | 18:37
Нинова: Борисов се е предал и е приел, че ще загуби изборите
БСП откри предизбората си кампания

Вчера чух нашият основен опонент г-н Бойко Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите- жалко, този човек се е предал, приел е, че губи изборите и търси сега оправдание за лошия си резултат. Това каза лидерът на „БСП за България“ Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната кампания.

„Казвам жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи състезанието не е интересно“, коментира тя. „Позволете ми да кажа и няколко неща в първо лице, единствено число. Никога не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да сложат петно по БСП“, обясни Корнелия Нинова.

„Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ. Нещо друго има голямо значение и то е да накараме народа ни да повярва, че ние сме истината и да кажем истината“, заяви лидерът на БСП. „Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат парите по ОП „Образование и наука“. Днес тази истина е факт. Бяхме наречени лъжци, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени свои фирми и крадат от там пари, днес това е факт“, посочи Корнелия Нинова.

„Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването е геноцид, и ние ще я отменим и днес народът видя какво представлява здравната реформа“, коментира Корнелия Нинова. Тя даде пример и с програмата за селските райони и обърна внимание, че сега има риск от спиране на тези пари. „В техните уста бяхме лъжци, когато казахме ,че санирането не струва 290 лв. и че това е кражба от народа, а струва 60 и днес това е факт“, допълни Нинова. Тя се обърна към кандидатите за депутати и ги призова да кажат истината на хората. Според нея центърът на кампанията на БСП трябва да е истината за управлението и за платформата на БСП.

Нинова заяви, че очаква да се изправи срещу лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в пряк двубой.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране