16.06.2019 | 1:22
Нинова е неуравновесена и патологична лъжкиня, тя е виновна за загубата на БСП!
Корнелия прави глупост след глупост и представя неориентираните си действия за победна стратегия

Калина Андролова с коментари във Фейсбук:

Корнелианците от Осмия ден считат, че Нинова била велик лидер и без нея партията ще загине. Чудя се 7% загуба не им ли стигат? Или трябва и още? Какво точно трябва да се случи, за да проумеят, че ВСИЧКИ УСЛОВИЯ за победа бяха налице. Но псевдоумницата Корнела загуби изборите! За втори път. Лично ТЯ ги ЗАГУБИ. С много хитрите си ходове. Изберете си я пак! Още повече да затънете следващия път. Издигнете за кмет на София някой цирков артист, да има и творческа интелигенция сред автомобилните състезатели…

Стефан Данаилов се чудел защо някакви мъже, наричани опозиция, мразели толкова много една жена, Нинова.

Ами да му кажа:

защото е патологична лъжкиня,

напълно неуравновесена,

първосигнална и недоговороспособна личност.

„Лидер“, на който не може да се има никакво доверие, ако бъде попитан дори за часа. Стратегиите й няма какво да ги обсъждам. Няма такива. Визиите й стигат до дължината на носа й.

Всъщност в цялото интервю Данаилов обяснява колко е зле Нинова, как в парламентарната група няма силни юристи, борци и авторитети, как председателката е насътворила безброй грешки, но…като цяло я моли да си оттегли оставката. Ххахах! Абе Нинова им прилича! Баш си е за БСП, олицетворение на бездарие и безвкусица. Алчни, без да са умни и талантливи.

Не виждате ли, че Нинова прави глупост след глупост и представя неориентираните си действия за победна стратегия. Колкото и да приказвате, има резултати. Бременна, небременна, загубата е налице. Селяния, деинтелектуализация, тотална обърканост, разединение, липса на стратегия и неразбиране на новите теми в света и вътре в България. По-ниско ниво никога не е било… Ако на ГЕРБ, които са толкова обикновени и банални в кампаниите си, ако на тях не можеш да се опълчиш, то на кого да се опълчиш? На кокошките в кокошкарника ли? Нинова с кое точно се опълчи? С просташката си селска стратегия за апартаментите? Или с баналната фраза за корупцията, щото БСП са некорумпирани ли????

Хаххаха.. Кое в стратегията на Нинова беше ДОБРЕ? Можете ли да ми кажете поне едно нещо? Листата ли й беше добра, опорните точки ли, хората ли, що ли, медийното присъствие ли? Телевизията ли? Боже, опази! Кое от всичко. Нещастна Корнелия, с плоски идеи и елементарни движения. Нищо УМНО не чух по време на кампанията от БСП. С право загубиха.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране