18.04.2017 | 22:38
Нов скандал! Btv пак цензурира „Шоуто на Слави“. Този път заради Васил Иванов
Предаването на Трифонов започна, но със стар епизод, а надслов гласеше: "Съдържанието не отговаря на редакционната политика на медията"
Шоуто на Слави Трифонов, което трябваше да се излъчи тази вечер в ефира на bTV, пак бе цензурирано. Гост в днешния епизод трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който напусна Нова телевизия заради Дарина Сарелска, която системно цензурирала разследванията му.
Той трябваше да изнесе скандални данни за наложена му цензура от страна на медията. Предаването на Трифонов започна, но със стар епизод, а надслов гласеше: „Съдържанието не отговаря на редакционната политика на медията“.

Днес Иванов обяви решението си да напусне Нова телевизия, защото върху него е налагана „системна цензура“ от директора на „Новини и актуални предавания“ – Дарина Сарелска.

„Днес напуснах Нова телевизия след 14 години работа там. Тръгвам си заради системна цензура, налагана през последната година от страна на директора на „Новини и актуални предавания“ – Дарина Сарелска“, написа журналистът.

По-късно Нова тв излезе с официално изявление по повод обвиненията на Васил Иванов, че си тръгва от медията заради Сарелска.

От медията обясниха, че при тях „работи обособен екип от разследващи журналисти, носители на множество награди и автори на редица силни журналистически материали, разобличаващи злоупотреби във всички сфери и нива на публичния живот“. От Нова тв също така пожелаха успех в бъдещите начинания на Васил Иванов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране