30.03.2015 | 19:03
Общинар на Ковачки замесен в секс скандал
Лъснаха голи снимки на бургазлията Георги Янев

Чутовен секс скандал с елементи на компроматна война разтресе местния парламент в Бургас. Общинарят Георги Янев от партията на олигарха Христо Ковачки „Лидер“ лъсна с голи снимки в интернет.

Оказва се обаче, че недоброжелател е създал фалшив профил с негови фотоси. Янев, който е и шеф на охранителна фирма, е сниман както майка го е родила. За капак в профила има и скандално послание, уж написано от него: „Здравейте, приятели, искам да ви съобщя, че съм педофил“.

Общинарят твърди, че това не е негов профил в социалната мрежа, както и че е подал няколко сигнала до компетентните органи.

„Това е кампания срещу мен, която цели да ме наклевети. Скоро в айтоския съд ще бъде гледано дело, което водя от години с бивши мои съдружници. В петък получих заплашителен смс, в който бях предупреден да внимавам какво правя. Аз имам само един татуировка на гърдите си и този мъж на снимките няма нищо общо с мен. Погнусен съм, на всичкото отгоре се опитват да ме изкарат и педофил, което е още по-недопустимо“, коментира пред „Флагман“ натопеният общинар.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране