Зареждане

Напишете

ОБЩЕСТВО

Общинар от Бургас е задържан с Митьо Очите в Турция

share

Зам.- председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев е задържан в Турция заедно с арестувания несебърски бос Димитър Желязков – Митьо Очите. Това съобщи БНТ, позовавайки се на свои източници. Би Ти Ви също съобщи, че Бенчев е бил заедно с Желязков в Турция.

Митьо Очите бе задържан в истанбулски хотел, а по-рано през седмицата 19 сочени за негови приближени бяха заловени в Бургаско в хода на операция срещу организирана престъпна група за рекет и наркоразпространение. Към момента не е ясно в какво качество Бенчев е придружавал Митьо Очите и дали и той е бил арестуван, съобщи Би Ти Ви.

Според източници на „По света и у нас“ обаче Бенчо Бенчев, който стана известен със скъпия си „Ролс Ройс“, е задържан с Димитър Желязков – Митьо Очите в Истанбул тази нощ. От прокуратурата на този етап никой официално не е потвърдил и не е отрекъл тази информация.

През миналата година Бенчо Бенчев стана съдружник в „Аркус сигурност“ – охранителната фирма на Димитър Желязков – Митьо Очите. Общинският съветник от гражданската квота на социалистите, който извън политиката е крупен зърнопроизводител и предприемач, стана медийно известен в началото на годината около прокурорските проверки на собствениците на

луксозни коли и скъпи имоти. Притежава три луксозни лимузини.

сподели ме

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.