27.12.2016 | 15:29
Осман Октай: Доган е една политическа държанка, сараят в парк „Росенец“ не е негов
Ползвали ли името му за плашило пред институциите, за да не ги закачат

Ахмед Доган е една политическа държанка. Той не контролира обръчите от фирми и не е собственик на имоти, както тръбят. Това казва бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай пред „Флагман“

Аз винаги съм коментирал в медиите, че не Доган контролира тази обръчи и фирми. Дори сараите, Росенец, това, което е в Бургас, това няма нищо общо с Доган. Това са на Кольо Вълканов (Николай Вълканов – б.а.) и на други компании, които са част от обръчите, които употребяват държанката Доган за политическа и кадрова власт“, казва Осман Октай.

Той е категоричен: „Тази база в Росенец не е на Доган. Те извадоха този комплекс от активите на завода за кабели на „Мултигруп“. И продадоха завода за кабели на Фуат Гювен. Само че без този актив. Даже Фуат Гювен се оплакваше, че са го излъгали, защото той имал намерение да направи там яхтен клуб – около почивната станция на завода. И после се оказа, че Кольо Вълканов е взел тази база. Те нарочно разпространяват тези слухове, че видите ли тази база е на Доган – за да не ги закачат, за да не ги контролират.“

Подобно било положението и с огромен комплекс в Созопол, който всички го знаели като „комплекс на Доган“.  Той всъщност бил на зет на бивш министър на вътрешните работи.

Но Доган си е една политическа държанка. И е като проститутка. Докато им върши работа, си седи в сараите. Качва се на техните яхти. Качва се в техните коли и даже държавата го охранява с такава цел – да бъде употребен“, заключава Осман Октай.

1 коментар

  1. Имате Грешка каза:

    Тия работи ги разправяй на някой случаен минувач.Тази база никога не е била на кабелния завод.Това беше яхт клуб на Нефтохим, с цялата материална база, яхти, отбори, треньори и прочие.След като я заграбиха разрушиха всичко и издигнаха този дворец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране