Зареждане

Напишете

ОБЩЕСТВО

От догодина ще се мисли за заплатите на полицаите

share

За по-високи заплати на полицаите ще се мисли от догодина. Това заяви пред БНТ бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

„От 2018 г. ще започнем да мислим и за увеличаване на заплатите. За тази година бюджетът знаете как е разчетен, знаете усилията, които са положени за довършване на съоръжението на българо-турската граница“, заяви той. Според Цветанов МВР нямало нужда от повече реформи, а трябвало да се говори за оптимизация. „Реформите в МВР са, може би, проведени най-много, от всички останали секторни политики“, заяви той.

Служителите на МВР, които веднъж вече излязоха на протест, настояват за увеличение на заплатите още през тази година. Очаква се полицейски протести да има в края на този месец. Такъв е насрочен и за септември.

споделяне на връзка

Етикети:

1 Comments

  1. Кукулкан 17.07.2017

    Пак болшевишки глупости. Не може слабограмотен милиционер да получава повече от учител и лекар взети заедно. Милиционерите и престъпниците са едно. Ако ставаше нещо от тях, нямаше да „работят“ това. Толкова са зле, че не ги виждам и един ден на свободния трудов пазар. Така че: Съкращавай, Уволнявай, Закривай и оправете законите за да нямаме нужда от такива кърлежи и пиявици. И без това живота си върви по-спокойно когато се правят че работят. Показват се на улицата само когато са гладни и просят. Жалки мутри са.

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.