12.02.2017 | 21:07
Отново екшън около Сидеров- той пиян в заведение, Деница но него реве
Той й каза, че е тъпа, а тя се тресеше от рев и му отвърна: "Тъпа съм, че ти посветих най-хубавите си години", споделя свидетел на "милата" съпружеска сценка

Софиянецът Радо Йотов е споделил в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ как е станал свидетел на неприятна сцена с Волен Сидеров в петък вечерта в столично заведение. Там той седнал с приятел да яде гофрети, когато забелязал на съседната маса лидера на „Атака” и приятелката му Деница Гаджева.

„Да седнеш да вечеряш и до теб да седи ненормалният пиян #Волен #Сидеров, крещяш на гаджето си, която реве. Присяда ми!“, написа Йотов. „Сидеров й каза, че е тъпа, а тя се тресеше от рев и му отвърна: „Тъпа съм, че ти посветих най-хубавите си години“, споделя в мрежата очевидецът. Той твърди, че Волен Сидеров изглеждал видимо пиян, което притеснявало както клиентите, така и сервитьора, който обслужвал и тях.

„Келнерът беше толкова притеснен, че тези хора станаха и си тръгнаха без да платят сметката“, разказва още мъжът. Под поста му има множество коментари, осъждащи поведението на Волен Сидеров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране