27.05.2015 | 10:14
Пак скандал в парламента: Касабов пита Сидеров как е белият прах
Лидерът на "Атака" удари патриотите с неудобен въпрос: Защо се въздържахте за Румяна Бъчварова?

Луд скандал се развихри в парламента, отново между обичайните „врагове“ – „Атака“ и Патриотичния фронт.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров поиска дума след декларацията на патриотите, в която те поставиха ултиматум на ГЕРБ заради Гърмен.

„Защо се въздържахте за Румяна Бъчварова? Защо няма да говори за Гърмен в парламента? Подкрепихте ГЕРБ, а четете някакви декларации. Знаете ли как гласуваха същите тези роми в Гърмен на последните избори – 4 към 1 за ГЕРБ срещу ДПС“, обяви от трибуната Сидеров.

В отговор на трибуната се качи Валентин Касабов от патриотите. „Как е белия прах, а, как ? Викайте по-силно“, обърна се той към Сидеров. После го нарече „перхидроления пудел на Путин“ и това принуди председателят на парламента Цецка Цачева да го изгони от залата.

4 коментара

  1. Алфа тв каза:

    Давай Волене , мачкай боклука долен гербав и продажен клеветник.

  2. Петров каза:

    Не съм сигурен,дали си Таньо,но съм сигурен,че ти хлопат дъските.Твоят „герой“ Теньо,бърка студиото на ТВ-„СКАТ“,с най-високата трибуна в държавата ни Народното събрание!Точно толкова е бил агресивен и към Валери Симеонов преди години,но демагогията му е помогнала да се присламчи в най- близкото му обкръжение.Волен Сидеров е един завършен политик,до който съм бил на много митинги в страната ни.Обикновените хора,си пробиваха път в навалицата,за да го докоснат,да го прегърнат и да му пожелаят здраве и кураж.Гордея се,че съм бил в близкото обкръжение на най- българският политик,Волен Сидеров!

  3. Андрешко каза:

    Касабата отлично знае как е белия прах , щото преди време си го шмъркаха заедно със Сидеров …

  4. Десов каза:

    За „ПАРАЛАКСА“ няма умора.Или ДПС са виновни за бъдещото земетресение,или г-н Сидеров е виновен,че г-н Борисов,не бръсне „патриотите“за нищо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране