19.05.2018 | 20:11
Пародия потресе България! Феърплеят потъпкан, Монтана полегна на Ботев (Враца)

Ботев (Враца) спечели с кански мъки домакинството си на Монтана с 2:1 и си осигури директното класиране в Първа лига. Цяла България обаче е потресена от случилото се на стадион „Христо Ботев“. Още в дните преди мача се знаеше, че гостите от Монтана ще полегнат на комшиите си. Напълно очаквано треньорът Ферарио Спасов заложи изцяло на резерви, които „уж озориха“ врачани, но накрая им коленичиха, позволявайки им да им отбележат доста странен гол.

Феърплеят очевидно беше потъпкан и цяла България е потресена от случилото се!  „Грозна картинка! Този мач изобщо да не се беше играл. Да им бяха връчили купата и медалите още преди срещата“, коментираха разпалено запознати.

Мнозина се питат също така как клуб с натрупани дългове ще се оправя в Първа лига. Не е тайна, че в Ботев (Враца) едва връзват двата края, футболистите са принудени да чакат заплатите си, а натрупаните дългове са 700 хиляди лева!

Най-ощетен от грозната и пародийна случка днес е Локомотив (София), който опита да се върне в елита по честен път. „Железничарите“ спечелиха с 3:2 гостуването си на Ботев (Гълъбово), но просто във Враца нямаше как да се случи чудото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране