26.03.2017 | 16:58
Партията на Марешки забуксува на прага на парламента!
Аптекарят мечтае за третото място. ДОСТ също ще гледа следващия парламент само по телевизията

Партията на аптекарския бос Веселин Марешки е на кантар за влизане в парламента. Това става ясно от междинните проучвания в изборния ден.

Различните социологически агенции дават прогноза, че Воля печели между 3.9% и 4.2% от вота на гласоподавателите. Самият Марешки, обаче предпочита да се надъхва, като обявява в публичното пространство, че ще финишира в първата тройка. Явно аптекарят живее в паралелна виртуална реалност, защото на първите три места се класират БСП, ГЕРБ и Обединени патриоти.

Четвъртото място печели Движението за права и свободи, а Марешки в най-добрия случай може да се класира пети. Петото му място, обаче никак не е сигурно, защото две формации с изравнени възможности напират устремно към 44-ото Народно събрание. Това са реформаторите и „АБВ-Движение 21“, които се борят да прескочат бариерата от 4%. Под чертата остава сектата „Да, България“ и побратимата й „Нова република“. ДОСТ също ще гледа следващия парламент само по телевизията. Развръзката предстои и със сигурност ще е неочаквана.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране