14.10.2017 | 0:01
Първата дама „блесна“ с моден фасон. Този път направо… цъфна!
Президентшата, която обикновено може да бъде видяна на светски събития с рокли, този път заложи на костюми с панталони и сака

Първата ни дама – президентшата Радева отново придружи съпруга си по време на задгранична визита – този път в Азербайджан. Радева, която „обожава“, както самата тя изтъкна, прозвището си „генерал Деси“, пак излезе извън точния контур на изискаността. Колкото и да се опитва, Деси е все встрани от строго протоколната линия.

Президентшата, която обикновено може да бъде видяна на светски събития с рокли, този път заложи на костюми с панталони и сака. До тук добре – бон тонът позволява и по-строг официален тоалет.

За срещата си с президента на Азербайджан и неговата съпруга, Радева се появи в черен панталон, съчетан с червена риза и сако с флорални мотиви. Флорални-флорални, колко да са флорални… Направо цветна градина на фона на яркочервената блуза, избождаща очите в сравнение с изисканите класически цветове, които бе подбрала първата дама на Азербайджан Мехрибан Алиева.

Толкова ли е трудно (все пак първата ни дама има тази възможност) – да се консултира със специалисти по етикет и облекло и да подбере подходящото според ръста и фигурата си. И не на последно място – според важността и мястото на форума, на който се изявява.

Както се казва, статусът „първа дама“ е временно явление. Стила и финеса или ги имаш, или успяваш да ги възпиташ, или… береш срама на червения килим у нас и на международната сцена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране