03.07.2015 | 11:06
Паси изтрещя: Руснаците идват, по-добре е танковете да дойдат!
Путин бил непредсказуем лидер и затова притеснявал ексминистъра

Бившият външен министър в правителството на НДСВ Соломон паси разви конспиративна теория, според която България ще стане „жертва на руската агресия.

„Няма чужда военна техника в България, а съюзническа. Това трябва да приемем, всичко е общо с нашите съюзници, каза той пред Btv и допълни, че „имаме прекрасни договори с НАТО. Според един от тях може да бъдат разположени над 1000 танка на наша територия“.

Според Паси ако има 1400 американски танка в България обществото ще се успокои от руската заплаха, която е готова да нахлуе в прибалтийските държави. „Президентът Путин е непредсказуем и може да поиска да защити неговите сънародници в България като навлезе на българска територия“, анализира Соломон Паси.

„Липсата на въоръжение те прави сигурна мишена. Ако имаме танкове ще сме по-малко уязвими, по-добре е танковете да дойдат, категоричен е Паси. Има хора, които искат да дойдат съветските танкове“, допълни още той. Приятелството с американците не трябва да се представя като конфронтация с Русия, припомни той.

През последните 4 години имахме 211 военни учения на НАТО в България и никой не каза нищо, сега са направени около 70 и се вдига прекалено много шум, обобщи той. Реформаторският блок е сложна коалиция, която може да бъде взривена много лесно, надявам се това да не стане, защото те имат 5 силови министества, завърши Соломон Паси.

16 коментара

  1. Иво Недков каза:

    Докато не изчистим България от всички червени ЛАЙНА ще сме все на то дередже. БОКЛУЦИ, замислете се. Искате винаги децата ви да останат във феодалните владения на „Любимата“ ви Русия.

  2. Адолф Хитлер каза:

    Няма по-мръсна напаст и паразитна сган от евреите,доказаха го и през последната седмица.Що се отнася до този тъпак и евреин…,ще кажа че достойно заслужават да бъдат изправено до стената пред няколко ПК-7,62

  3. V каза:

    Пасито иска да си направи реклама , че го забравиха хората ;)новото поколение едва сега разбира че имало евреин в държавния апарат някога ;)Сега му е времето за неговите 3 минути слава 🙂 Всички добре знаем че бг народ ще се претесни ако в бг има 1000 чужди танка ,а не ако ги няма :)Евреите са си такива гледат да направят някаква ефтина слава която после да могат да осребрят ;)Глада в бг е голям 😉

  4. иван иванов каза:

    Искам да попитам господин Паси кои освободи роднините му от концлагерите Америка Англия или много лошата Русия?Ако има 3-та световна воина Русия пак ще е победител и тогава тя искам да направи нови концлагери и да изгори всичките гадни евреи от лицето на земята те са проблема на цялото човечество!!!!!!

  5. Hristina Alipiewa каза:

    Паси е много, много вреден за България. Мисля, че е време да организираме гражданска инициатива – Паси, знакови политически фигури от предишните и сегашно правителства, които с действията си създадоха условия за въвличането ни във война и ни водят към унищожение, да бъдат подведени под отговорност. Които от вас имат достъп до медии – излъчвайте предавания, публикувайте! Да им запари под краката и не смеят много да си позволяват. Мислете бързо и правилно как час по-скоро да свалим това престъпно правителство. Това, че симпатизирате на някаква партия, да не ви кара гнусливо и предубедено да гледате на хората, симпатизиращи на друга партия. Сега трябва да сме ЕДНО ЦЯЛО от недоволен народ.(Докато танковете не станат повече). По-нататък ще се мисли кой ще подкара локомотива. – Ще си проличи и Народът сам ще си го излъчи.
    Може би трябва да пишем в дневника на Паси това, което мислим за него. Нужно е да го притесняваме, за да не си позволява много. А уплашеният евреин, обикновено допуска грешки, от което ще се възползваме. Пишете и до руски издания и ведомства – изразете си позицията – възмущение от изказвания на Паси, „държавна глава“ и истинското отношение на българския народ към Русия. Нека и Русия е наясно за нагласата на българите. Важно е. Хайде, приятели – каквото пишете в нашия Фейсбук, това пишете на Паси, на Народното събрание, на МС, на Руското посолство, на редакциите на руски вестници, на Владимир Путин, дори!

  6. Божидар Спасов каза:

    Ние гледаме снизходително на такива, някакви си Паси. Да говорят каквото си искат, да правят каквото си щат. И те го говорят, и те си правят каквото си щат. И става тяхната, а не нашата. Евреин бил, значи бил хитрец. Грък бил, византиец, значи бил хитрец. А ние – балъци. Ние сме оковани. Хем балъци, хем оковани. Себе си мразя най-много. Ако питате някой медик, психиатър, ще ви каже, че да мразиш себе си, значи си…психично болен. Мразя себе си, своето бездушие. Някога – казвам това по думите на високостоящи мои колеги журналисти от „вестник“ Българска армия – Соломон Паси, спаси вестника от ликвидация. И „вестникът“- пълен с политически работници – заместник командири по политическата част от БКП в армията, комсомолски работници на БКП в армията – всички синчета и внучета на върли комунета, му се кланяше. Човекът-Паси спаси работните ни места! – Паси на боклука, казвам аз.

  7. da be каза:

    Дрън-дрън! Сигурна мишена ставаш ако си въоръжен! Иначе не си заплаха и няма за какво да си мишена. Отделно, че Русия точно пък тук няма да нахлуе, не само защото не сме толкова интересни, а и защото не сме стратегическо място за тях! Виж, ако вкараме танкове, то направо ще провокираме Путкин да ни думне няколко ракети, ей така за майтап, за да ни покаже, че точно танковете никава работа няма да ни свършат. Нищо не каза тоя. Опитва се да хване вълната и да се изяви!

  8. АННА каза:

    Г-Н ПАСИ,КАКТО МНОГО,ТАКА И ВИЕ СЕ ЗАВЪРТЯХТЕ КАТО КАЛАЙДЖИЯ.СЛЕД 10.11.1989 Г. ИСКАМ ДА ВИ НАПОМНЯ ОБАЧЕ ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ „ПЛАШИТЕ “ ТОЛКОВА МНОГО ОТ РУСИЯ…ЗАЕДНО БЯХМЕ ПО РОДИТЕЛСКИТЕ СРЕЩИ ПРЕЗ 1980 Г. В РУСКАТА ГИМНАЗИЯ М.И.КАЛИНИН ,КЪДЕТО СЕ УЧЕШЕ ВАШАТА СКЪПА СЕСТРИЧКА….ТОГАВА НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ СТРАХ…ОТ ТОВА ЧЕ , ТЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ РУСКИ АГЕНТ?!?! ИЛИ ДА НИ НАПАДНАТ РУСНАЦИТЕ. СМЕШНИК …НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО МИСЛЕНЕ НО,…..СИГУРНО ДОБРЕ ПЛАТЕНО..СЪГЛАСНО НОВОТО ВИ „ЕВАНГЕЛИЕ “ НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ…НИЩО ЧЕ, СТЕ ЕВРЕЙН ЗАПОМНЕТЕ БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА : „НИКОГА НЕ ПЛЮЙ В КЛАДЕНЕЦ ОТ КОЙТО СИ ПИЛ ВОДА „…НЯМА НИЩО ПО ГНУСНО ОТ МИРИЗЛИВ ,ПРЕБОЯДИСАН ЕВРЕЙН….

  9. Четиримата танкисти и кучето каза:

    Не му се сърдрте – болнен е човека… Да е хуй – да му го набиеш, а то – акъл… Няма как!

  10. Димитър Атанасов - Кабули каза:

    Този въобще не е изтрещял, а на вас историята ви куца, драги братя на братушките. Поразровете се, почетете и ще разберете една жестока истина – Русия никога, ама никога, не ни е била нито другар, нито приятел, нито спасител. И за да не си помислите, че съм пръв почитател на Хамериканците, ще кажа, че с години съм работил в СССР. А САЩ и Русия са едно и също нещо, назовано с две имена.

  11. Алфа тв каза:

    СЪД и тежка присъда за предателя евреин !!

  12. Bedna, bedna Balgaria каза:

    Tova bezdarie pak li e ogladnialo?

  13. Баба Илийца каза:

    Този изкукуригал нещастник , трябва спешно да бъде прибран в психиатрична клиника !

  14. пурко каза:

    Тоз да не е избягал от лудницата?

  15. иванов каза:

    Този ги дрънка наизуст, като платена подлога и мекере на САЩ, какъвто бе баща му на СССР. Мамка им, тези няма да умрат гладни. Винаги някой от тяхната котерия ще плътно да властниците на дено.Ако, не дай си боже, възкръсне Хитлер, този евреин гаден или някой от родо му, ще в първите редици и до него, като верен негов телопазител, лакей и глашатаи. Винаги готови за услуга на този, който може да им се отблагодари, било то дявол или ангел небесен …

  16. LYR каза:

    Долен ционист.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране