07.01.2017 | 14:52
Паси-тата се натискат за вицепремиер и еврокомисар
Румен Радев ще направи грешка, ако върне в политиката нахалното семейство

Румен Радев, който предстои да стане официално президент на 22 януари, а с встъпването в длъжност му се пада тежката задача да извади страната от кризата и да направи служебен кабинет, вече се съветва кой да заеме важните постове в това правителство. Правителството на Радев ще управлява до изборите, които се очаква да са на 26 март или първата седмица на април.

За най-тежката задача – сформирането на кабинет, Румен Радев се съветвал с бившия царски външен министър Соломон Паси. От там идвало и предложението Огнян Герджиков да бъде предложен за служебен премиер на страната.

Герджиков е най-коментираният до момента за премиер. Други източници обаче спрягат името на самия Соломон Паси за служебен премиер. В състава на управляващите се очаквало да влезе и жената на Паси – Гергана Паси. Нейното име обаче първо било спрягано за министър, но в момента натежавало за еврокомисар на мястото на Кристалина Георгиева. Самия Соломон Паси бил склонен и да бъде издигнат за еврокомисар, ако с жена му не се получат нещата.

Нахалното семейство, което изпадна в политическото небитие, ще използва Румен Радев като ракета-носител за връщане в политиката. Гергана Грънчарова – Паси има слава на уникално глупава и некомпетентна жена.

Източниците ни обаче се застраховат, че до другата седмица бъдещият президент може да вземе съвсем други решения. Радев смята да се консултира и с Корнелия Нинова, лидер на БСП, от чията партия той всъщност беше издигнат и избран за президент. Тя се завърна преди дни от САЩ.

Екипът на Румен Радев в президентството обаче вече е сигурен. Журналистът Иво Христов ще бъде шеф на кабинета му, а журналистката Елена Йончева – негов медиен съветник.

4 коментара

  1. Борисова каза:

    О, тези двамата – НЕ! Да си останат в небитието. Не ги искаме!!!

  2. Борисова каза:

    О, тези двамата – НЕ! Да си останат в небитиетол Не ги искаме!!!

  3. Радев, внимавай ! каза:

    Половината държавни ръководители в света одма ще те намразят , ако осветлиш това гадно семейство. На Пасито му свърши плюнката да плюе срещу Русия, не забравяй това ! Жена му е простовата фитка. Герджиков не е на твоя страна, той е лукав, прави се на портокал. Политическа курва е ! Радев , не разбра ли, че 6 млн. българи искаме Бонев за премиер, останалите 1 млн. глави добитък още се радват на Трътлестия чекиджия от с. Хераково.

  4. Bedna, bedna Balgaria каза:

    И Радев ли започва със скандали. Тия не стават за аргати, камо ли за такива постове.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране