02.07.2015 | 0:04
Пияна задигна колата на любовник
31-годишната шофьорка е задържана край Вършец

Пияна водачка предизвика истински екшън преди два дни край Монтана. Жената бе заловена от пътни полицаи сред серия нарушения. Когато направили проверка обаче се оказало, че дамата е откраднала возилото след секс в него, съобщи вестник „Ломпрес”.

Младата жена прекарала нощта в Дунавския парк в Лом, където заедно със собственика на ситроена цяла нощ пили и правили секс. На сутринта автомобилът не запалил и мъжът слязъл да бута. След като моторът заработил обаче жената се отправила в неизвестна посока без да спре.

Веднага били мобилизирани полицаи, които да открият 31-годишната шофьорка Антоанета Б. от София. Тя била засечена на входа на Монтана в 11,20 ч. но не спряла на подадения сигнал от пътните полицаи. В последствие е открита в центъра на Монтана и след нея тръгнали два полицейски автомобила, но жената успяла да вземе преднина, минавайки на всички светофари на червено. Бягството й е прекъснато от врачански полицаи, които успели да спрат колата на стария разклон за Вършец.

При проверката с алкотест уредът отчел 1,40 промила алкохол в издишания въздух. Колко са били действителните промили обаче не е ясно, защото жената отказала да даде кръв за проба. Обикновено дрегерите отчитат по-ниска стойност от реалната, която се установява с кръвен тест, твърдят специалисти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране