05.02.2019 | 13:44
Почина собственикът на „БИАД“
Димитър Иванов издъхна навръх рождения си ден
Родният шоубизнес потъна в скръб. Бизнесменът Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше култовия клуб ‘“БИАД“, е издъхнал преди 2 дни, научи репортер на „ШОУ“Уважаваният бизнесмен е починал навръх рождения си ден (3 февруари – б.а.). Иванов е имал проблеми с черния дроб, но не ги е обсъждал с приятели. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за специалист по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира ситуацията и вметнал само, че има раздразнение и нищо повече. За голямо съжаление обаче ситуацията се оказала повече от сериозна и с фатален край.

Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица бизнесмени и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно сбогом с него.

Негови приближени разказват за него, че е истински бохем, сърцат човек, който и на мравката прави път. „Господ прибира само добрите при себе си и с Митко го доказа“, сподели през репортер на изданието приятел на покойника.

Димитър Иванов бе удостоен с награда за „Знаменитост на годината 2018“ в категория бизнес. Димитър Иванов получи своя принос в знак на иновативния си подход и придобиване на нов облик на нощния живот в София.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране