10.10.2015 | 9:57
Полицаи не са открили наркотици в нацеления от Сидеров „клекшоп“ на „Раковски“
Според униформените депутатите от парламентарно представена партия били във видимо нетрезво състояние

Пресцентърът на МВР разпространи официално съобщение за инцидента с депутатите от „Атака“ в столицата. В съобщението се дава информация и за резултатите от проверката на търговския обект, за който политиците твърдяха, че търгувал с незаконни вещества. Ето какво се казва в съобщението на пресцентъра на МВР:

Снощи, около 22:30 часа, на телефон 112 е бил получен сигнал, че депутати от парламентарно представена политическа сила във видимо нетрезво състояние, се държат грубо и арогантно със собствениците на магазин за алкохол и цигари на улица “Георги С. Раковски“ в столицата. На място незабавно са били насочени полицейски екипи. Пред пристигналите полицаи депутатите твърдели, че в магазинчето се продават цигари без бандерол и наркотични вещества, се казва в съобщение на МВР изпратено до медиите.

Предприети са били действия по прекратяване на скандала, но словесните пререкания продължили. Служители от икономическа полиция са извършили проверка на търговския обект, като нерегламентирани стоки и незаконни вещества не са били открити.

На място е бил извършен оглед. Образувано е досъдебно производство. Продължават разпитите на свидетели. Предстои доклад на събраните материали в прокуратурата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране