22.03.2019 | 11:46
Поправката „Артекс“ била „подвеждаща“
Александър Ненков отпрати журналистите да питат други хора, извън парламента дали има нарушения в Закона за устройство на територията

„Спорно е изобщо дали има отношение Законът за устройство на територията към съответната фирма и съответният обект.“ Така депутатът от ГЕРБ Александър Ненков коментира пред журналисти в кулоарите на парламента по повод поправката „АРТЕКС“ в Закона за устройство на територията (ЗУТ).

Ненков уточни, че поправката „Артекс“ не му звучи коректно, а по-скоро подвеждащо. По думите му Законът за устройство на територията касае проекти от първа и втора категория, за които е даден толеранс обектите да бъдат завършени за срок от 10 години, вместо за 5 години.

„Нито ме интересува, нито някой някога е имал отношение към този обект. Спорно е изобщо дали има отношение законопроектът за устройство на територията към съответната фирма и съответният обект“, категоричен е Ненков.

Той отпрати журналистите да питат други хора, извън парламента дали има нарушения в Закона за устройство на територията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране