17.07.2016 | 0:09
Посланичката ни в Турция Надежда Нейнски потъна вдън земя!
Не вдигала телефона си на пострадали българи

Къде e Надежда Нейнски, бивша Михайлова? Посланичката на България в Турция е изчезнала вдън земя, не се е появявала публично след преврата в Анкара.

В социалните мрежи десетки българи, заклещени по хотели и летища в южната ни съседка, се оплакват, че Нейнски не вдига телефона си от снощи в полунощ. Досега никой не е чул нейна официална или неофициална позиция по размирните събития в Турция, което е безпрецедентно.

„Изобщо България има ли посланик в Турция, как е възможно подобно поведение“, дивят се блокирани нашенци.

Телевизиите също пробваха цял ден да включат пряко в студиата си Нейнски за коментар на обстановката, но опитите им бяха безуспешни.

Интересно е какво мислят по въпроса чиновниците във Външно министерство. Дали госпожата изобщо е разбрала, че има преврат? Неудобно е, наистина, да се прави пуч точно през уикенда, когато държавните чиновници обикновено разпускат.

4 коментара

  1. Bedna, bedna Balgaria каза:

    Тая на себе си не може да помогне, стопът й се клати. За нищо не става. Най-много да забърка дипломатически скандал. Прав е министърът, че е наложил карантина. То пък и коя сериозна медия ще я търси.

    Посланик в Турция няма. Българите да търсят властите, танковете, военните, цивилните турци. С нормални хора, макар и чужденци, е винаги по-лесно да се разбереш.

  2. BRAVO каза:

    ЗНАЕЙКИ КАКВО КАЗА ЗА ЛИБИЙСКИТЕ МЕДЕЦИНСКИ СЕСТРИ – ЗАБРАНАТА НА „УМНАТА НАДКА“ ДА СИ ОТВАРЯ УСТАТА Е МЪДЪР ХОД . . .

  3. Галичева каза:

    Тази сменя фамилии,партии,но винаги е със силните на деня. Фльорца,която не я е еня за българите, намиращи се във „врящия“съседски „казан“ При нормалните правителства,тази трябва да е отзована и да бъде извън всички апетитни служби и службици.

  4. кенефофф каза:

    Че нали същата уфса изостави медиците ни в Либия и каза че са виновни преди да знае за какво става дума.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране