07.05.2018 | 21:48
Потресаващо! Юношите на Черноморец загубиха с 0:18 от Лудогорец

Селекцията на Черноморец U19, ръководена от Владо Вълчев претърпя една от най-тежките и унизителни загуби в историята на бургаския футбол. Юношите на акулите загубиха с 0:18, резултат подходящ за хандбален двубой, но не и футболен.

Разградчани изобщо не се смилиха над експерименталния състав на Черноморец и вкараха по девет гола в двете полувремена, с което записаха и най-убедителната победа през този шампионат в първенството на U19.

За Лудогорец играха три бивши акули, кадри на Черноморец, които преди няколко години напуснаха родния си град заради липсата на добри условия за футбол. Това са Петър Александров, Николай Георгиев и Димитър Жеков, които днес са важна част от състава на разградчани.

Този набор на Черноморец бе обезкървен и от Ботев Пловдив, които разграбиха качествените кадри от школата на акулите, а бургазлии бяха тотално обезкървени в елитната юношеска група. С оглед на обстоятелствата Черноморец логично завърши на 15-то място от 16 отбора в U19 с актив от едва 10 точки и голова разлика 26-134.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране