28.02.2015 | 22:02
Предотвратиха отвличането на Дявола, той е с опасност за живота
Пламен Петров е бил открит в багажник на автомобил

35-годишният Пламен Петров с прякор Дявола от Ямбол е мъжът, отвлечен край Несебър с цел убийство. Той бил открит в багажника лек автомобил „Форд“, спрян от полицията на входа на несебърското село Кошарица. Дявола, който бе отвлечен в Несебър, е настанен за лечение в бургаската болница с множество наранявания и с опасност за живота, съобщават от здравното заведение. Той бе отвлечен и пребит от петима души.

Първият сигнал за отвличането е подаден от самата жертва. Дявола позвънил на 112 и обяснил, че в близост до кръговото кръстовище в Несебър е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след това е получено второ съобщение от случаен гражданин за това, че в района до бензиностанция на входа на Несебър петима лица бият мъж и го качват насила в лек автомобил „Форд“, съобщават от полицията.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление „Полиция“ – Несебър около 11.10 часа автомобилът е установен на входа на село Кошарица, като в багажника му е намерен пребития 35-годишен ямболия. Констатирано е, че пострадалият е криминално проявен – извършител на кражби на лично имущество. Към момента за побоя и опита за отвличане за срок от 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случая.

Служителите от Районно управление „Полиция“ – Несебър продължават с провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия с цел изясняване на причините, довели до осъществяване на криминалните действия от петимата задържани.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране