От НАП са изтекли лични данни на милиони български граждани и фирми
Линк към масива от близо 11 GB беше разпратен от анонимен мейл до различни медии
19.03.2019 | 0:01
През сълзи Тита направи трогателна изповед за арестувания си баща!
Благодаря на публиката, че стана на крака, не го очаквах, просълзи се тя

„Не бих усетила тази песен, ако не бях на такъв етап от живота си, в който имам нужда от надежда. Точно сега водя една от големите си битки и точно тази песен ми даде много надежда. Благодаря на публиката, че стана на крака, не го очаквах“. Това сподели през сълзи Тита в предаването „Като две капки вода“ след изпълнението си на песента „Повей, ветре“ на Паша Христова.

„Трепери цялото, горкото“, отбеляза Димитър Рачков, а в очите на Тита се виждаха сълзи. Журито оцени положително изпълнението на Христина, като най-колоритен в изказването си отново бе Фънки.

„Тръгна фалшиво, а след това стана трагично. Това, което искам да кажа че това, че аз много внимателно наблюдавах дали ще успееш да потушиш огъня в себе си. Ти успя. Браво“, каза той. Припомняме, че над 10 души бяха задържани при специализирана акция на прокуратурата в София и в Силистра. Сред тях бе и бащата на Тита, който е директор на осигурителния институт в Силистра. Разследва се източване на НОИ, като схемата е свързана с издаване на фалшиви данни за трудов стаж.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране