20.10.2018 | 15:32
Прочута гадателка: Борисов няма да подаде оставка, млад мъж ще вземе поста на Нинова
Тръмп щял да се предаде пред Русия, Китай и Корея

Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е наложила с дарбата си да предрича важни събития и обрати в живота на хората. Търсели я за съвет и помощ преди демократичните промени, както и сега. Нямало политически лидери от някоя от партиите на власт, които да не са ходили на лични срещи при нея. Въпреки това Станка Ангелова предпочитала да не е в светлината на прожекторите.

„Мога да го сторя, ако съпреживявам с дошлия и добро, и зло. За да работиш с хората, трябва да си
необременен, скромен и почтен, да вярваш в Бога и възмездието. Така че съм приела ясновидската участ не като привилегия, а като обет в служба на другите“, споделя гадателката. „Натоварвам се, когато правя предсказание, защото вниквам в енергийния информационен поток и нямам право на грешки. Има хора, които са с по-леки житейски съдби или самото им биополе е по-лесно за проникване, докато има други – с много тежки изпитания и карма в този живот. И аз приемам малко или много по нещо от всеки“, обяснява за плюсовете и минусите на дарбата си Станка.

Съдбите на хората тя вижда на дъното на чашата с кафе или по фигурите на обикновените карти, на които от години гледа. Последните прогнози, които жената чудо прави, гласят, че у нас няма да има предсрочни избори, каквито и политически интриги да се създават. „Ще станем свидетели на много спекулации, задкулисни игри и демагогия, на опити за разтърсване на властта – стачки, различни недоволства и протести ще се организират, но въпреки тези провокации и действия правителството се запазва. Министър-председателят Бойко Борисов няма да подаде оставка. Ще има още промени на министри“, смята ясновидката.

„Корнелия Нинова засега остава да управлява опозицията и БСП, добре се справя като лидер. След известно време ще заеме друга длъжност, подобно на Мая Манолова, и тогава на нейното място ще застане млад човек. Дотогава тя остава на ръководната позиция, умее да пленява електората, да атакува и да се възползва от пропуските в управлението, има лидерски умения“, пророкува съдбата на шефката на БСП гадателката. Ангелова разкрива, че еврото няма да влезе в България в следващите 5 години, а Европейският съюз е невъзможно да се разпадне. По нейни думи макар Англия да напускала, други страни щели да влязат на нейно място.

За световната политика ясновидката от Златица предрича, че ще запазим добрите отношения с Турция и Ердоган, а Тръмп щял да се предаде пред Русия, Китай и Корея. Според нея сериозни бедствия у нас до края на 2018-а нямало да има. „В сравнение с другите държави сме покровителствани свише по отношение на природните катаклизми. В края на годината ще има едно земетресение, но без жертви и разрушения“, казва Станка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране