23.05.2015 | 14:01
Психарят Валентин искал да посече сина си преди родителите си
Детето успяло да избяга, послушало дядо си, който казал :"Бягай и викай помощ"
Снимка: Флагман

33-годишният Валентин, който посече родителите си с брадва, има 10-годишен син – Красимир, който по чудо се е отървал от кървавата баня, предизвикана от баща му.

Съседи на почерненото семейство на улица „Младост“ в поморийското село Горица разказаха, че детето е успяло да избяга секунди преди баща му да посече първо него. Малкият Красимир споделил пред разследващи, че послушал съвета на дядо си, който казал: „Бягай и викай помощ!“.

Момченцето е било заедно с баба си Анета и дядо си Паиско, когато бащата Валентин изпаднал в нервна криза. Пред къщата в село Горица се събраха близки и съседи на семейството. Въпреки опитите да се измие кръвта, върху асфалта се вижда огромно кърваво петно на около 3-4 метра от входната врата.

Анета и Паиско Адамови са убити с множество удари по главите, каза шефът на бургаската съдебна медицина д-р Галя Милева, цитирана от „24 часа“. Ударите са нанесени както с острата, така и с тъпата част на брадвата.

Смъртта е настъпила много бързо. Предполага се, че между 33-годишния Валентин и родителите му е възникнал скандал в самата къща. Според жители на Горица това често се случвало заради психическите проблеми на сина. Когато той грабнал брадвата, майката и бащата се опитали да избягат, но той успял да ги застигне на улицата.

Най-вероятно първа е посечена майката, която е била трудноподвижна. След това Валентин е успял да застигне и баща си и го е довършил с няколко удара. Аутопсията на двата трупа бе извършена рано тази сутрин. Огледът на местопроизшествието е продължил до близо 3 часа посред нощ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране