06.07.2015 | 1:19
Психодесният Йорданов оплю гърците, били глупави
Сами пожелаха затвора, ще го имат пророкува бившият политик
Бившият председател на Народното събрание, експосланик в Скопие и настоящ психодесен активист Александър Йорданов е горчиво разочарован от решението на гърците да отхвърлят предложението на кредиторите, което се случи днес с референдум.
Видният отвсякъде демократ прави на бъзе и коприва народния вот. Ето как е излял мъката си той във Фейсбук:„Нашият народ знае: направиш ли си нещо лошо сам и Господ не може да ти помогне. И никой друг не може това да ти го направи. Гърците плюха в паницата, която ги хранеше. Отхвърлиха ръката, която им помагаше. Направиха го от криворазбрана гордост, от естествена глупост, която ходи по южните ширини и от левичарство – трудно лечима античовешка зараза.Гръцката глупост е част от стратегия за дестабилизиране на Европейския съюз – единственото държавно обединение, което ни даде шанс да се чувстваме свободни и нормални хора, след като живяхме в затвора на комунизма. Гърците избягаха от този затвор, защото до там не стигна Червената армия. Сега сами пожелаха затвора. Ще го имат. С мизерията, инфлацията, изолираността от нормалния свят. Дано да се оправят сами. На такъв народ не се помага!“

3 коментара

  1. Готски каза:

    За Ал.Йорд.няма добри народи.Спира временно да плямпа за Русия колко е опасна за България и за светът като цяло и се „прехвърля“в Гърция,за да заяви,колко са глупави гърците,респективно,колко са „умни“ българите.Не знам коя е третата поред държава която ще бъде оплюта от този индивид,но по всичко личи,че той трябва да бъде „сложен“ встрани от политическите,социалните и каквито се сетите процеси.Злостните мисли които се настаняват в съзнанието на някои „фактори“,ги правят непредсказуеми,което означава,че те факторите, избиват стари закостенели комплекси.

  2. мистър Сенко каза:

    Правилно!!

  3. SOS каза:

    BOKLUK SI TI SMARDIASHT

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране