17.01.2017 | 0:01
Психясалият Александър Йорданов плаши с гражданска война, ако Радев „ни бута в мъртвата хватка на Москва“
Плевнелиев се оттеглял с достойнство..

Психодесният Александър Йорданов праши с гражданска война, ако новият президент Румен Радев не продължи политиката на Росен Плевнелиев на истерични крясъци срещу Русия.

Ето какво написа във „Фейсбук“ Йорданов, който е и бивш шеф на парламента:

Росен Плевнелиев бе достоен президент на европейска и натовска България. Президент, който не се грижеше за чужди интереси и не бе партиен президент. В неговите действия всеки гражданин усещаше сигурност, спокойствие, грижа за България. И България продължи да се развива успешно, да бъде достоен член на достойно семейство – европейското, да бъде силна със силните –НАТО.

Когато бе необходимо Плевнелиев критикуваше правителството, съставяше служебни правителства, връщаше в парламента законодателни ранозрейки, говореше на висок глас за проблемите на страната и разговаряше на равна нога с водещи европейски и световни лидери.

Човечен и добронамерен, той преживя страшна лична трагедия Но преодоля болката в името на България. И така, както с воля работеше, така и се оттегли: с достойнство, с добри думи, без лоша мисъл за България, без чужди „опорни точки“. След него иде неизвестност, усеща се тревога, в обществото ни витае чувство на несигурност, сякаш се крои някаква подлост, сякаш се завръщат стари,

преживени вече, политически кошмари

Това се носи във въздуха, усеща се в разговорите между хората. Мисълта, че не всяка промяна е промяна към добро все повече прониква общественото съзнание.

Предстои на 22 януари новият български президент Румен Радев да поеме своята отговорност за държавните дела. Посрещаме го като избраник на народа. Но всеки опит да промени европейската и натовска българска политика на своя предходник Плевнелиев, ще отеква като

сътресение в българското общество

Най-опасно ще бъде, ако новият президент започне да гледа на България като на държава, която сякаш е напуснала своя дом, скита по булеварда на времето и се колебае кой път да хване, накъде да свърне. Ако започнем по-често, защото вече е факт, от устата му да чуваме загриженост за една чужда държава, от която сме патили десетилетия наред. Тогава ще стане страшно. Ще има граждански конфликт. Ще има противопоставяне. Защото няма да позволим България да бъде върната там откъдето, с огромните усилия на целия народ, успя да се измъкне: да бъде върната

в мъртвата хватка на Москва

Да бъдем заставени да обслужваме антиевропейска и антинатовска политика.Затова: БЛАГОДАРИМ ТИ, ПЛЕВНЕЛИЕВ! ДОБРЕ ДОШЪЛ И ВНИМАВАЙ В КАРТИНКАТА, РАДЕВ!

2 коментара

  1. Петев каза:

    Съжденията на този индивид,са със силата и съдбата на един прочетен вестник.Никой не ти иска мнението дядо Сашо.Ти си замръзнал в 1992-93-та година,когато ти се обръщаше внимание и когато те имаха „демократите“ за не заобиколим фактор.Не рови в отношенията ни с една братска държава като Русия.Харчи си пенсията,гледай си пашалъка,има кой да мисли за държавата ни,не си ти.Къде е Президента Радев,къде си ти,че не те виждам байно?

  2. Иван каза:

    Не говори от името на всички граждани,Йорданов!Освен ако нямаш някакво психо разстройство!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране