11.01.2017 | 13:44
Пуснаха голи снимки на съветник на Кунева в сайта на училище
След разследването ще стане ясно ще бъде ли повдигнато обвинение на Асен Александров

Директор на столично училище лъсна чисто гол в сайта на собственото му школо.

Асен Александров е ръководител на 51-во СОУ „Елисавета Багряна“ от години, а наред с това е и експерт и съветник към Министерството на образованието при Миглена Кунева. С тези си титли и занимания е известен на всички до 5 януари тази година, когато се превръща в „голия мачо“. На този ден три негови чисто голи снимки са качени на сайта на училището. Въпреки че са останали в мрежата за доста кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените си компютри и телефони.

На фотосите е направена специална експертиза, която доказва, че кадрите са автентични и не е имало каквато и да е обработка. Интересен факт е, че училището, което ръководи Александров, е първото с декларация на поведението в интернет и първото, което отделя специални часове за интернет култура и непубликуване на голи снимки в мрежата.

През декември м.г. школото на скандалния директор е получило 200 00 лв. от фондация „Америка за България“. С крупната сума СОУ „Елисавета Багряна“ е обявило, че ще създаде център по природни науки, а задачата била устойчиво да развива у учениците екологично мислене и интерес към природните науки. С парите Асен Александров обявил, че ще направи среда за дечица, в която да правят опити и изследвания. Пачките той щял да усвои до лятото на 2018 г.

споделяне на връзка


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране