Валери Симеонов подаде оставка!
Като причини той обяви "продължаващата медийна кампания"
20.04.2017 | 22:23
Путин: Само руският народ може да избере наследника ми
53-годишният Володин е бивш шеф на президентската администрация и се радва на високо обществен статус в настоящата си работа като председател на Думата

Руският президент Владимир Путин заяви, че само руският народ ще избере кой да го наследи като президент чрез избирателния процес, съобщи РИА „Новости“. „Наследникът на президента ще бъде решен от руския народ само по време на демократични избори и от никой друг“, каза Путин в Кремъл по-рано през деня.

Така, той отговари на въпрос от ветеран от войната на СССР в Афганистан, който се оплакал, че добре познат руски сенатор казвал на всеки, че Вячеслав Володин, който е председател на Държавната дума, долната камара на руския парламент, скоро ще бъде президент. 53-годишният Володин е бивш шеф на президентската администрация и се радва на високо обществен статус в настоящата си работа като председател на Думата.

Повечето руски анализатори смятат, че Путин, който доминира руския политически живот през последните 17 години, ще се пребори за четвърти мандат и ще продължи да управлява до 2024 г. В същото време сп.“Тайм“ за пореден път включи Владимир Путин в списъка със 100-те най-влиятелни хора в света.

spodelime.com


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране