11.05.2018 | 15:03
Радев и ген. Деси купонясват в нощен клуб

Румен Радев и съпругата му Десислава все още не могат да изкоренят влечението си към нощния живот, видя „Ретро“. Президентът и първата дама решили да разнообразят деловото си ежедневие с купон в известен столичен пиано бар. Идеята отново дошла от Ген. Деси, която се примолила на мъжа си да отидат на концерт на една от любимите ѝ български банди – „Акага“.

На тъмно и под звуците на рок парчетата Румен и Десислава бързо забравили за протокола и се впуснали в танци. Въпреки че заведението не било претъпкано и имало къде да се седне, те предпочели да останат прави, за да могат небрежно да се поклащат в ритъм с песните, без да събират излишни погледи върху себе си. Персоналът и останалите гости на клуба бързо регистрирали присъствието им и не липсвали ентусиасти, които искали лично да им кажат „наздраве“. Сервитьорите обаче никак не се впечатлили от ВИП гостите и дори се наложило държавният глава сам да се бори с тълпата, за да стигне до бара и да си вземе напитка. Оказало се, че и този път Радев и Деси не спазили дрескода и се появили твърде неглиже – с дънки и по ежедневни ризи.

В същото време предимно дамите в бара били с парти тоалети, подходящи за ощно заведение. Президентът и жена му останали на концерта до финалния акорд, защото Десислава лично искала да поздрави музикантите. Въпреки че не можели да се сравняват с любимия ѝ Дейвид Ковърдейл, тя все пак им направила ласкави комплименти. Естествено, двамата с Радев не пропуснали да се снимат за спомен с бандата. Припомняме, че миналата година, почти по същото време, държавният глава и жена му направиха първия си нощен подвиг. Тогава, след посещение на нестинарски танци в странджанското село Българи, Румен и Десислава завършиха вечерта си в рок бар в Бургас.

По-късно стана ясно, че собственикът на заведението е съученик и личен приятел на Деси, с когото тя държала да запознае съпруга си. Президентското семейство бе сериозно порицано в социалните мрежи, тъй като на снимка, която публикуваха, се видя, че Радев пие бира, а жена му – уиски, примесено с цигари, въпреки забраната за тютюнопушене на закрито.

1 коментар

  1. Благодатка каза:

    Колкото повече плюете по Президента и неговата жена толкова повече ги харесвам. Избирането на Президента беше единственото правилно нещо,което направиха 2,5 милиона българи!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране