08.09.2018 | 11:18
Радев и генерал Деси гуляят в баровски ресторант
Президентът и жена му се забавляват с приятели, напук на драмите с баща му
Ретро

Румен Радев очевидно не е взел присърце катастрофата, която баща му спретна на кръгово кръстовище в Харманли и която бе скандално потулена, защото вместо да утешава притеснения старец, обикаля столичните ВИП ресторанти. Въпреки напрежението на цялото семейство и неяснотите около инцидента, в който татко му Георги бутна инвалид на триколка, президентът и съпругата му продължават да водят активен социален живот, събирайки се да вечерят с приятели.

За последно държавният глава бил засечен да хапва обилно в известен столичен ресторант, прочут със засуканите си ястия от своето гурме меню. Той бил един от любимите на жена му Десислава, която обичайно избирала къде двамата да вечерят, като най-вече я интересувало да има обособена зона за пушачи. Компания им правили техни близки приятели, които Ген. Деси слушала с интерес цяла вечер и не спряла да пали цигара след цигара.

Двамата с Радев изглеждали завидно весели, смеели се на историите на своите познати и не останали незабелязани от останалите гости на заведението, въпреки че Десислава била трудно разпознаваема заради неглижирания си външен вид. Първата дама се появила на вечеря в по-скоро спортен стил, подходящ за крайпътно заведение или бистро и без прическа. Щом захладняло, веднага се наметнала с тийнейджърско дънково яке, което наскоро закупила при шопинг обиколка с приятелка в столичен мол. Очевидно напоследък президентшата е разредила посещенията си във фризьорския салон, на което се дължи неподредената й, видимо изсветляла от морската й ваканция във Варна и пораснала на дължина коса. Със сигурност обаче щяла да бъде сред първите клиенти на личния си коафьор Любен Николов, когато той се върнел от ваканцията си в Испания, заради която всъщност пренебрегнал ангажиментите си към първата дама.

И този път по традиция Радев и жена му предизвикали смут в ресторанта, в който персоналът и редовните клиенти уж били свикнали да ги виждат. Това се случило заради придружаващите ги охранители от НСО, които с присъствието си притеснили част от вечерящите. Автомобилите им пък блокирали целия паркинг на заведението и няколко пъти се налагало някой от гардовете да слиза да ги размества, за да може цивилните гости да излязат от блокадата и да си тръгнат спокойно, защото президентът и Ген. Деси останали да гуляят до късно.

3 коментара

  1. Пловдивчанин каза:

    Аз също „гуляех“ в ресторант снощи със съпругата ми, което също се наметна, когато навън захладня.Посипвам си главата с пепел и умирам от срам….

  2. Анонимен каза:

    И блъснатият с триколката не е инвалид, неуважаеми!

  3. Румяна Великова каза:

    и те са хора като всички извън службата си,защо пък не.А за катастрофата е виновен другия водача не бащата на Президента,защо пишете лъжи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране