09.12.2017 | 12:35
Раева избухна срещу хейтърите на президента
Ми ще пилотира! Нали е пилот! Или му завидяхте, че той може да пилотира, а вие не?!
Съпругата на Наско Сираков се ядоса на хейтърите на президента Румен Радев във Фейсбук. „Абе, каква е тази олелия, че президентът Радев пилотирал френски изтребител с най-добрия френски пилот, бе?! Ама, хайде спрете се вече! Ми ще пилотира! Нали е пилот! Или му завидяхте, че той може да пилотира, а вие не?!, започва статусът на Раева.

След това Илиана призовава хейтърите да спрат с излиянията по адрес на президента Радев и половинката му Десислава. „Разбирам, че това осмисля живота на някои “мъдри анализатори”, които по цял ден се чудят кой да оплюят, но всичко си има граници, бре!“, продължава шефката на Федерацията по художествена гимнастика.

По-нататък Раева продължава да се ядосва на хората, които си позволяват да коментират държавния глава, а накрая посланието ѝ завършва така:

„Хайде малко повечко респект към институциите. Култура и възпитание малко, ама ще речете: “Що е това!”
Я малко се омиротворете и се огледайте в себе , колко и каква я свършихте през годината, че сме в месеца на Равносметката!“

2 коментара

  1. мони каза:

    епа че се ебеш с когото си изкаж нали си жена к–а

  2. .Керпеден Пенчо каза:

    Права е Илиана!И не само тя.99% от българите мислят като нея!Умирате със собственото си жълто да омажете там,където сте много ниски да стигнете!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране