Зареждане

Напишете

БЪЛГАРИЯ

Раева избухна срещу хейтърите на президента

share
Съпругата на Наско Сираков се ядоса на хейтърите на президента Румен Радев във Фейсбук. „Абе, каква е тази олелия, че президентът Радев пилотирал френски изтребител с най-добрия френски пилот, бе?! Ама, хайде спрете се вече! Ми ще пилотира! Нали е пилот! Или му завидяхте, че той може да пилотира, а вие не?!, започва статусът на Раева.

След това Илиана призовава хейтърите да спрат с излиянията по адрес на президента Радев и половинката му Десислава. „Разбирам, че това осмисля живота на някои “мъдри анализатори”, които по цял ден се чудят кой да оплюят, но всичко си има граници, бре!“, продължава шефката на Федерацията по художествена гимнастика.

По-нататък Раева продължава да се ядосва на хората, които си позволяват да коментират държавния глава, а накрая посланието ѝ завършва така:

„Хайде малко повечко респект към институциите. Култура и възпитание малко, ама ще речете: “Що е това!”
Я малко се омиротворете и се огледайте в себе , колко и каква я свършихте през годината, че сме в месеца на Равносметката!“

spodelime.com

Етикети:

2 Comments

  1. мони 10.12.2017

    епа че се ебеш с когото си изкаж нали си жена к–а

    Отговор
  2. Права е Илиана!И не само тя.99% от българите мислят като нея!Умирате със собственото си жълто да омажете там,където сте много ниски да стигнете!

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.