17.03.2019 | 16:12
Рапърът Кобака и любовницата му се задушили в гаража в Пловдив
Те са са задушили от газовете, защото са правели любов в колата с работещ двигател, понеже им станало студено

40-годишният рапър Констадин Кобаков – Кобака от Пазарджик и негова изгора, която е семейна и с две деца, са двамата любовници, които бяха намерени мъртви днес в гараж на кооперация в Пловдив.

Те са са задушили от газовете, защото са правели любов в колата с работещ двигател, понеже им станало студено. Константин имал апартамент в кооперацията, но понеже той още не бил обзавен, решили да останат в автомобила му, който бил с газова уредба.

Приятелката на Кобака е 34-годишна пловдивчанка, с която той от скоро имал извънбрачна връзка. Жената оставя сираци на 3 и 6 годинки. Трагедията се е разиграла в петък. От тогава никой от близките им няма връзка с тях. В неделя сутринта бащата на Кобака- пазарджишкият бизнесмен Асен Кобаков, който притежава няколко казина и заложна къща, пристигнал в Пловдив и се натъкнал на смразяващата гледка, пише Трафик Нюз.

Пред журналистите съкрушеният родител се чудеше защо синът му не е завел любовницата си на хотел, след като само в джоба си имал 4700 лева. Костадин помагал в бизнеса на баща си. Увличал се по брейк и рап, имал записи с Мишо Шамара и Ванко 1. Кобака и момичето се запознали преди няколко месеца по интернет. Бащата на Костадин предполага, че е дошъл да й покаже новото жилище.

Кобака не е женен, нямал друга връзка.. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му пък му подарил друг апартамент в Пловдив.

Артистичната кариера на Костадин започва още през 90-те. Като малък танцува брейк при най-добрия брейкаджия в България известен с псевдонима Жоро Робота. Оттогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера започва през 1998 г. когато записва първия си албум „Моят бизнес“, продуциран от „Гумени Глави“ издаден през 1999 г. Тогава става член на бандата с участия в техните клипове, албуми и като подгряващ техните концерти. 8 месеца по-късно напуска групата и започва самостоятелна кариера.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране