16.02.2018 | 13:26
Разстреляха семейство българи в Кейптаун
Нападателите са убили и кучето на семейството и са откраднали всички мобилни телефони и компютри, които намерили

Българско семейство – мъж и жена са били разстреляни в дома им в Кейптаун, Южна Африка. Нападателите са убили и кучето на семейството и са откраднали всички мобилни телефони и компютри, които намерили. Според местната полиция Анджело Димов и втората му съпруга му Неси Пеева са били застреляни в главата.

Анджело е бил подсъдим по дело за измама с кредитни карти. Двамата имат 6-годишна дъщеря. Детето разбрало, че нещо не е наред, когато никой не отишъл да го вземе от занималня. Съседите на семейството твърдят, че не са чули нищо.

Адвокатът на Димов, Уилям Бот е отказал да коментира убийството с обяснението, че тече полицейско разследване, но е уточнил, че се опитват да помогнат на момиченцето, което учело в първи клас.

Неси Пеева е била собственик на сладкарницата The Cake Witch и е правела торти за сватби и рождени дни. Преди да срещне Димов е работила известен ресторант в Нюландс. Според приятел на семейството бизнесът на Пеева вървял добре, но не знаел нищо за делата на съпруга ѝ. Той прекарвал повечето си време извън Южна Африка.

TimesLIVE съобщава, че 27-годишният син на Анджело от първия му брак живеел в барака в двора на къщата на семейството. Преди време той е бил сериозно ранен при инцидент с мотор и известно време е бил в кома. След като излязъл от болницата, синът на Анджело пътувал до България и съвсем наскоро се върнал обратно в Кейптаун.

Според приятел на семейството Пеева не водела особено активен социален живот и не ходела по купони, тъй като не обичала алкохол и наркотици. Южноафриканското издание уточнява, че през декември бизнес партньорът на Анжело също е станал жертва на въоръжен грабеж. След това монтирал бронирани стъкла на дома си и взел допълнителни мерки за сигурност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране