17.08.2017 | 11:47
Репортерка от Нова тв слънчаса, привидя й се джамия на мястото на Царските конюшни
Психар парадира с измислени връзки с арабски шейхове

Репортерката от Нова тв Калина Влайкова очевидно е слънчасала, защото й се привидя джамия на мястото на Царските конюшни в центъра на София.

В репортаж за централните новини на телевизията, репортерката даде думата на психично нестабилния Кемил Рамадан, който обяви, че иска да построи нова частна джамия в София. Той твърди, че има „уникален спонсор, който ще даде около 50-60 милиона за модерна хубава джамия“. По думите на неуравновесения бивш кандидат-президент инвеститорът е шейх от Абу Даби. Харесаният от Рамадан терен е този на бившите царски конюшни на ъгъла на булевардите „Дондуков“ и „Васил Левски“ в столицата.

Мъжът от Пазарджик се кандидатира за държавен глава на изборите миналата есен. В по-скорошен случай общественото внимание бе насочено към него, след като ДАНС го арестува заради заплашителни СМС-и към лидера на БСП Корнелия Нинова.

Рамадан е известен с това, че парадира с мними връзки с „арабски шейхове“, които стоели зад него. В същото време, той няма пари да си плати и сметките по кафенетата, свидетелстват хора от т.нар. партия „Българско национално обединение“. По време на предизборната кампания през 2016-та година, въпросният Радаман бе част от групичката пародийни кандидат-президенти, които източваха държавни пари чрез т.нар. „медийни пакети“.

Учудващо е, че този индивид намира място в новините на Нова тв. Появата му на безсмисления репортаж може да се обясни единствено с поръчка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране