25.03.2017 | 0:01
Ретроградната Венера в неделя обърква всички политически сметки!
изборният 26 март действително ще е критичен за политиците

Планетата Венера попада в ретрограден аспект по време на ключовия за България 26 март, кохато народът избира нов парламента.

„Понякога виждаме движението на планетите около Слънцето в обратна посока – от изток на запад – поясни проф. Маркишки. – Случва се да виждаме някои от големите планети като Юпитер и Сатурн и някои от вътрешните – Меркурий и Венера – да се връщат обратно и това всъщност означава ретроградно движение“, обясни в ефира на Bulgaria on air на физикът проф. Пенчо Маркишки от Института по астрономия.

Специалистът допълни, че Венера се приближава към най-близката точка от своята орбита, като на 25 март около 12.18 часа тя ще се намира между Слънцето и Земята. До около 3 юни Венера ще се движи в обратна посока.

Ученият обаче е скептичен за оправданията на политици, свързани с аспекти на планетите.“Много е удобно, когато политическа обстановка става лабилна, да се намери повод на небето – било то в поява на комета, лунна фаза, особено разположение на планетите“, смята професорът.

Астролозите обаче обясняват, че изборният 26 март действително ще е критичен за политиците. Заради ретроградната Венера всички партньорства са в лоша позиция и вече създадените коалиции ще се провалят.

На всичкото отгоре, Венера е в Овен, а този знак предполага самостоятелни действия и липса на партньорство. Това ще попречи на партньорствата и в случая в изгодна позиция ще са партиите, които се явяват самостоятелно на изборите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране