17.06.2017 | 15:31
Роналдо: Напускам Реал, няма връщане назад
Португалецът бил твърд в решението си

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е казал на съотборниците си от португалския национален отбор, че напуска Кралския клуб, съобщава Marca. „Напускам Реал Мадрид, няма връщане назад”, е заявил португалецът, цитиран от испанските Marca и AS.

A Bola вчера оповести новината за категоричното желание на Роналдо да си тръгне от Реал, което взриви футболния свят. Решението на четирикратния носител на „Златната топка“ е свързано с обвинението от испанската прокуратура за умишлено укриване на данъци.

Роналдо бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата, припомня БГНЕС. Контрактът на четирикратния носител на „Златната топка“ с Реал Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина в Реал през 2009 г. от Манчестър Юнайтед и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на „белия балет“ спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж – Суперкупата на Испания. Кандидати за него са Пари Сен Жермен, Монако, Манчестър Юнайтед и китайски клуб.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране