05.05.2016 | 23:10
Роско ще плаши Русия с руска техника на Гергьовден
Най-могъщото натовско оръжие, което ще видим, ще бъде самият Росен Плевнелиев, който ще чете реч

България е пред най-големия си военен парад от години, като очевидната причина е общата пропаганда, която върви срещу Русия из цялото НАТО. Пародията обаче ще бъде пълна, защото на 6 май ще страхуваме Путин основно с оръжие руско производство. За да блеснем пред НАТО, ще вадим най-модерното, което имаме, а то всичкото е руско. Така за пръв път от години ще се демонстрира ПВО модел С-300. През центъра на София ще минат и руски танкове Т-72. Отгоре ще летят хеликоптери „Ми-17“. Изтребителната авиация ще се води от МиГ-29.

Единственото западно оръжие, което имаме, са италианските транспортни самолети „Спартан“, които общо взето за нищо не служат. Имаме и няколко хеликоптера „Кугър“, които Бойко Борисов ползва, за да се вози из страната. Също западни са няколко камиона „Мерцедес“, които обаче рядко се ползват, защото поддръжката и частите им са скъпи. Военните предпочитат да ползват старите руски машини „ЗИЛ“. Но на парада може да покажат „Мерцедесите“.

Както изглежда, най-могъщото натовско оръжие, което ще видим, ще бъде самият Росен Плевнелиев, който ще чете реч. Нашият президент е един от най-свирепите ястреби в Европа и с думи е способен да разгроми всяка руска агресия.

Поради липса на пари, България се въздържа от паради в последните години. Сега обаче трябва да се включим в „хибридната война“ и вместо да дадем парите на войниците или за учения, ще ги даваме за поръчани от САЩ паради. 6 май при това не е основният ни национален празник, което прави парада доста изкуствено начинание, без логика, извън хибридните концепции на Посолството.

Доколко обаче Путин ще се уплаши от руско оръжие с 30 годишна давност най-новото, предстои да видим…

Добри Божилов

2 коментара

  1. Гошо каза:

    С руска техника втора употреба…

  2. ИВАН каза:

    ТИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ САМО ЗА ЦИРКА СТАВАТ– МАИКА ИМ СЛЪНЧАСАЛА ДА ИБА –

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране