Зареждане

Напишете

СКАНДАЛ

Румен Радев и Генерал Деси – алкохол, цигари и купон в Бургас

share

Президентът Румен Радев и първата дама не могат да изкоренят своите навици, дори и след изборите. В социалните мрежи се появи скандална снимката на държавния глава и неговата половинка, известна като Генерал Деси.

Те разпиват в приятна компания в бургаско заведение. Алкохола се лее на воля, пуши се без проблем в затворено помещение и купонът, както се казва, върви на „макс“.

Семейство Радеви явно е решило да разпусне напрежението, след като двамата са взели участие в традиционните нестинарски игри в село Българи. Действието се развива точно в навечерието на поредния терористичен атентат в Лондон. Според запознати Радеви са били в доста приповдигнато настроение и са купонясвали до ранни зори.

социални мрежи

3 Comments

 1. Дочев 06.06.2017

  Всички мои роднини,приятели гласувахме за Румен Радев на прзидентските избори.В битността си на командващ ВВС на България,ген. Радев,можем да го видим в най различни компании, било то на селски сбор,сватба и други весили поводи,но в качеството си на Президент на нашата държава,той трябва да премисля всяко движение,местонахождение и да е винаги с работещ „филтър“на изреченото от него.

  Отговор
 2. мая 06.06.2017

  вола като рие хвърля на гърба си, на снимката няма нищо, компрометиращо, а вие сте пълни нещастници

  Отговор
 3. Ебах ви мамата,какво лошо виждате в това,човека да се весели,пише ли в кодекса,че като си президент нямаш право да се веселиш,защо сте толкова злобни.

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.