Зареждане

Напишете

ШОУ

Румен Радев с двойник в БНТ

share

Двойник на президента Румен Радев грее от екрана на националната телевизия БНТ 1 вечер в късните новини. Водещият на емисията се казва Румен Йовчев и е одрал кожата на съименника си от „Дондуков” 2, макар да е негово по-ранно издание.

Дори мимиките на журналиста затвърждават поразителната прилика.Колегите на Йовчев вече го кодошели из коридорите и го подпитвали дали няма някаква роднинска връзка с държавния глава. Някои дори се усъмнили дали не е станал водещ с протекции. Самият Румен се забавлявал с интригата и нямал нищо против да го сравняват с президента.

Йовчев е от Пловдив, преди да стане едно от лицата на БНТ, е трупал журналистически стаж в местния телевизионен център. Той е футболен запалянко, а любимият му отбор е „Локо” –Пловдив.
Колегите му се шегуват, че трябва много да внимава с приликата, за да не навлече проблеми на държавния глава.

„Ако вземе да се разхожда с някоя мадама из София, като нищо ще лепнат извънбрачна връзка на президента и ще има екшъни с Деси Радева”, майтапят се още колегите на Румен 2.

Не на шега обаче двойникът често бил спиран по улиците от баби, които наистина го взимали за държавния глава, искали да си говорят с него и да им дава автографи. Някои дори не вярвали, след като им каже, че не е Румен Радев, и смятали, че просто се оправдава, за да избяга от разговора.

споделяне в социални мрежи

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.