09.03.2018 | 13:52
Сашо Диков започва работа за ‘Шоуто на Слави’
Бившият програмен директор на БИТ е получил предложението лично от Слави Трифонов

Сашо Диков ще работи за „Шоуто на Слави“, след като се раздели с телевизия „Би Ай Ти“, стана ясно днес в парламента, където Стажанта отново обикаляше кулоарите и снимаше репортажи. Докато отговаряха на въпросите му, депутати го попитаха къде всъщност работи. Диков обясни, че ще има своя рубрика в „Шоуто“ по bTV. Тя ще се излъчва в петък и ще е обзор на парламентарната седмица.

Диков си тръгна от телевизия „Би Ай Ти“ след идването на новия собственик на телевизията преди месец. Тогава медията бе продадена от братята Вълневи на „Интерактив ТВ системс България“ на продуцента Миро Янев. В деня на влизането си в телевизията новият собственик спря всички предавания и до момента тя излъчва само новини и повторения на стари програми.

Диков е получил предложението лично от Слави Трифонов. Сътрудничеството между двамата не е ново. Трифонов е гостувал на Диков в „Би Ай Ти“, а както е известно, Гологлавия рядко дава интервюта. „Би Ай Ти“ също така излъчваше наживо кастингите на Трифонов за нови политици. Тръгвайки си от предишния си работодател, Диков намекна пред   OFFNews, че има идеи за нови тв проекти, един от които с хора, които ще накарат управляващите да се поизпотят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране