19.10.2017 | 0:01
Съветничка на Радев развела Плевнелиев
Бившият президент криел афера и със секретарката си

Съветничката на Румен Радев, Ирина Гъркова, има пръст в развода на Росен Плевнелиев. Красивата Ирина е консултант на генерала по въпросите на културата и духовността. Тя е заемала същата длъжност и в мандата на Плевнелиев.

Въпреки, че пазели връзката си в дълбока тайна, интриганти от „Дондуков“ 2 разбрали за отношенията им и услужливо снесли информацията на Юлияна Плевнелиева. Говори се, че това бил моментът, когато тя окончателно решила да се разведе.

Гъркова е бивша говорителка на Министерството на правосъдието и влиза в администрацията на Плевнелиев през януари 2012 г. по покана на вицето Маргарита Попова. По това време държавният глава вече е в обтегнати отношения с половинката си, тъй като тя е против участието му в президентските избори.

Прясно назначена за културна съветничка, Ирина бързо успява да влезе под кожата на Плевнелиев. Той все си намирал поводи да вика сексапилната Гъркова в кабинета си, макар по време на мандата си да говореше за всичко друго, само не и за култура.

Преди да се захласне по чернокосата Ирина, Плевнелиев се заплесвал и по прессекретарката си Мария Иванова, твърдят пред седмичник дългогодишни чиновници в президентската институция. На „Дондуков“ 2 тя била известна като „Първата дама“, а президентът й разрешавал да ползва охрана от НСО о автомобили със специален режим на движение.

бутони за споделяне


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране