18.06.2017 | 20:50
Сегашният кабинет на Борисов е най-слаб
Раден Кънев смята, че няма случай в най-новата българска история, в който парламентът да започне работа и да се окаже, че няма законопроекти

Правителството на Бойко Борисов е най-слабото от трите до момента, каза в телевизионно интервю заместник-председателят и бивш лидер на ДСБ Радан Кънев. Според него Борисов има умението да печели избори, но и неумението да превръща тези политически победи в нещо добро за обществения интерес и за голяма част от българите.

Кънев смята, че няма случай в най-новата българска история, в който парламентът да започне работа и да се окаже, че няма законопроекти, по които да работи – нито подадени от Министерския съвет, нито внесени от народни представители. Според него в България продължава административно управленско безвремие по всички фронтове. По думите му са внесени няколко тежки лобистки законопроекта, като „най-бруталният“ бил Законът за концесиите, гласуван на първо четене. Наистина е скандален. В предишния парламент успяхме да го спрем, но сега ни няма да го спрем в този, приписа си заслуги Кънев. Той нарече „политически глупаво“ несъгласието на партията на Христо Иванов „Да, България“ да се коалира с ДСБ, за да участват заедно на последните парламентарни избори.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране