12.02.2016 | 0:43
Секс скандал с военния министър Николай Ненчев
Министерски любовници с нисък морал командват армията на България

Чутовен секс скандал с главно действащо лице военния министър Николай Ненчев тресе Министерството на отбраната от няколко седмици. Висшият държавник се оказва замесен във вулгарни интимни връзки с дами със съмнителен морал, които устройва на ръководни позиции във военното министерство, твърди в. „Всеки ден“.

Историята, която ще прочетете в следващите редове, бе известна от дълго време, но се въздържахме да я публикуваме, тъй като съвпадна с активното лобиране на Николай Ненчев в Народното събрание България да допусне самолетни патрули на НАТО да охраняват родното въздушно пространство.

Завесата обаче бе повдигната преди дни от политолога Антон Тодоров, който обяви в сутрешния блок на Би Ти Ви, че на една от близките сътруднички на военния министър – шефката на дружеството „Снабдяване и търговия“ към Министерството на отбраната Росица Русева, е отказан допуск до класифицирана информация от ДАНС заради три регистрации за проституция.

Росица, която е от Ямбол и е землячка на министър Ненчев, е била разследвана и даже разпитвана по дело за проституция през 2007 г. Дамата е била заподозряна и като организатор на бардак в Пловдив, разследвана е и за склоняване на други момичета към най-древния занаят.

Въпреки бурното сексуално минало на Росица Русева тя изненадващо е била назначена за важен шеф в Министерството на отбраната от Николай Ненчев в началото на 2015 г. Преди това дамата е била кандидат за депутат в Ямбол от листата на Реформаторския блок, както и пиар на министър Ненчев.

Мнозина във Военното министерство твърдят убедено, че проститутката е била любовница на министъра, който знаел за миналото й, но си затварял очите заради достойнствата й в кревата. Някои са категорични, че вече уволнената шефка на търговията в МО и до ден днешен споделя леглото на Николай Ненчев. Като благодарност той уредил нейна близка приятелка за директор на детска градина. Самата Росица също е устроена на нова сладка държавна служба, но извън ръководеното от Ненчев министерство.

Аферата с проститутката обаче не е единствената интимна история на военния министър. Към днешна дата Николай Ненчев върти любов с актрисата Валерия Кардашевска, която миналото лято скандално бе назначена за началник на Политическия кабинет на министъра на отбраната. За да устрои изгората си на работа, Ненчев изгони специалиста Илия Налбантов, който заемаше поста.

Именно заради Валерия Кардашевска се случват и последните панаири в Министерството на отбраната. Известно е, че Николай Ненчев е в жесток конфликт със заместника си Орхан Исмаилов, който даже обмисля да подаде оставка.

„Орхан се сблъска челно с амбициозната любовница на министъра. Актрисата Валерия открито недолюбва заместника на Ненчев и го нарича с унизителните епитети Феса и Чалмата. Неотдавна тя измисли преструктуриране на министерството само и само за да изгони хората на Орхан“, потресени са служители във Военното министерство.

Преди дни Николай Ненчев настоя за сливането на две дирекции – „Отбранителна аквизиция“ и „Инфраструктура на отбраната“. По този начин втората дирекция, която е подчинена на Исмаилов, ще излезе от неговия ресор и ще премине в ръцете на властната министерска любовница Валерия Кардашевска.

„Досега не се е чуло и видяло актриса да командва армията – дори на Евита Перон не й се е случвало. Но ето че вече си имаме такъв прецедент. Истинският военен министър е не Николай Ненчев, а любовницата му Валерия. Тя коли и беси заедно с близката си приятелка Деси Йосифова, която е заместник-министър. Ненчев е пионка в ръцете на двете дами“, твърдят военни.

Заради връзката си с Валерия военният министър е разделен със съпругата си. Тя обитава семейния апартамент в столичния квартал „Младост“ от 155 квадрата, докато Ненчев се е преместил в по-маломерно жилище, отразено в данъчната му декларация. На практика обаче министърът почти не стъпва в апартамента си, тъй като нощува в покоите на актрисата Валерия.

„Валя е сексуално разюздана и побърква министъра. Заради нея той ходи да си присажда коса, а сега се поти по два часа на ден във фитнеса. Обещал й е да е във форма за 50-ия си юбилей, който е след няколко месеца. Двамата предвиждат да ходят до Малдивите…“, разправят запозна

2 коментара

  1. КАНАРИН каза:

    Националната и военна сигурност на България е в ръцете или между краката на проституиращи компаньонки и метреси на морално деградирали,неграмотни министри представители на продажната политическа пасмина! Такива управляващи са по страшни от врагвете ни.

  2. Иво Ивов каза:

    По-добре актриса или прости*тка в министерството , от колкото турски агенти на Анкара!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране