28.04.2016 | 18:12
Сeкс скандал тресе ВИП средите! Богаташите Николай и Евгения Баневи в порно кадри!
Компютърни специалисти са категорични, че кадрите не са монтирани, а са напълно автентични, пише столичен седмичник за бизнесмена, който се опита да закопае „Берое“

Олигархът Николай Банев и съпругата му Евгения лъснаха като главни действащи лица в шокиращи еротични снимки и 40-секунден видеоклип, направени на 18 януари 2003 година.

баневи1

Компютърни специалисти са категорични, че кадрите не са монтирани, а са напълно автентични, пише столичен седмичник за президентът, който се опита да закопае Берое преди време.

баневи2

Най-интересното в случая е, че заснетото порно в кабинета на Николай Банев не е еротична игра между съпрузи, тъй като към онзи момент Банев е семеен. По това време той е женен за поетесата Дочка, а Евгения е негова чевръста секретарка.

„Циничното е, че съпругата на Николай – Дочка Банева, се разболя от рак в края на 2002 година и издъхна в жестоки мъки след няколко неуспешни химиотерапии на 31 август 2005 година. Докато жена му се е борила за живота си, мъжът ѝ е мърсувал със секретарката си. Да кажеш, че Евгения е някоя хубавица – не е, даже бюстът ѝ е по-отпуснат, в сравнение с настоящия ѝ“, скандализирани са бивши служители на Николай Банев, които разкриват подробности относно интимния живот на брадатия баровец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране