22.05.2016 | 14:33
Шампион по карате загина в катастрофа на „Тракия“, бил в кортежа на бизнесмен
Заради обилните дъждове колата на Пламен Добрев занесла и се забила в мантинелата

Шампионът по карате киокушин Пламен Добрев е пътувал в кортеж с известния бургаски бизнесмен и спортен меценат Стоян Димов-Стинката, съобщава Флагман.

В нощта на петък срещу събота, Димов имал важна среща в София, а Добрев и неизвестен до този момент мъж, го придружавали като охрана. Пътували с друг автомобил, непосредствено зад колата на Стинката.

Пламен Добрев се е возил на пасажерската седалка. Заради обилните дъждове обаче колата им занесла и се забила в мантинелата, буквално прерязвайки преградното съоръжение.

Пламен Добрев бил с колан, но при удара изхвърчал и забил фатално главата си в скобата, която държи колана за купето. Издъхнал е за секунди. Шофьорът на автомобила се е разминал невредим от жестоката катастрофа. Лекарите са дошли бързо на място, но е нямало никакъв шанс да спасят бургаския шампион по карате, разказаха негови близки.

Днес стотици близки, приятели и познати изпратиха емблемата на СК „Самурай“ Пламен Добрев в последния му земен път. Шампионът бе погребан в Гробищния парк на Бургас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране