27.02.2015 | 9:37
Шефът на ФБР идва да разплете шпионски скандал?
Има пробив в системата за национална сигурност, друга държава точи информация, обяви полк. Николай Марков
Николай Марков

Директорът на ФБР Джеймс Коми идва, за да разреши шпионски скандал у нас. Пробита е системата за национална сигурност, част от информацията се ползва от друга държава.

Случаят „Червей“ също има общо с това. Има хора от високите политически етажи – поне двама, които трябва да бъдат обвинени в държавна измяна, заяви в студиото на „Добро утро, България!“ по TV7 бившият служител в Националната служба за охрана Николай Марков. Марков обяви , че известен политик и висш полицай са чужди шпиони.

„Това продължава доста години, поне четири правителства прикриват тези хора, но ситуацията вече е нетърпима, подчерта Марков и добави, че това е един от големите ни проблеми – не решаваме подобни казуси навреме, а чакаме нещата да назреят толкова много, че да дойде някой отвън, за да вземе мерки. Трябва да се направи чистка и в специалните служби, и в политическото пространство. Политическият ни елит е пробит, това са банда престъпници, обвързани с чужди държави“, заяви Марков.

„Има хора от високите политически етажи, които трябва да бъдат обвинени в държавна измяна“, твърди полк. Николай Марков.

1 коментар

  1. Мимето каза:

    Или Доган и прословутия зам министър на отбраната

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране