05.11.2016 | 21:17
Шефка на пенсионен фонд взима 200 000 лева заплата на месец
Възнаграждението на Даниела Петкова е от парите за пенсии
Президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов заяви, че месечната заплата на Даниела Петкова – главен изпълнителен директор на пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ е 200 000 лева и че не е съгласен това да става с парите за пенсии, пише „Офнюз“.
Това той заяви на семинар на тема: „(Не)адекватните пенсии: защо две пенсии могат да се окажат по-малко от една?“, в която се включиха още бившият управител на НОИ Христина Митрева, президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, икономистът проф. Боян Дуранкев.

24 коментара

 1. Светлоносец каза:

  Новината е реална, има и кой го е казал Манолов, Даниела Петкова , не го оспорва, няма дело за клевета , КФН е Надзорния орган , трябва да има въпрос към КФН за отговор на този въпрос, ако КФН не е срам да отговори , защо няма регулация на заплатите върху обществени фин. институции създадени с закон, за управление на обществени средства.

 2. Анонимен каза:

  не можеш да спреш да внасяш. Работодателя ти удържа за пенсия и превежда процент от тези удръжки на пенсионния фонд, който ги трупа на твоя партида

 3. Стоян каза:

  Затова спирам и там да внасям.Така изчезват парите и от редавните пенсий там всички крадят цялото правителство и пенсиония фонд

 4. Маринчо каза:

  Годишна заплата !!!!

 5. ния каза:

  С една нула да е по-малко,пак е цинично на фона на хала на пенсионерите. 🙁

 6. Уравновесен каза:

  Хора,не бързайте да се подавате на не проверени новини!

 7. съгласен със анонимен каза:

  Наистина това е вече прекалено – „новините без цензура“ , но и без автор.
  Народът напълно заслужава това, което получава.

 8. Лудоглавов каза:

  Тая къде живее? Адресът, моля?! 😉

 9. ВАСИЛВАСИЛЕВ каза:

  КАК ДА СА ДОБРЕ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД КАТО НЯКОИ ОТ нас СА ТОЛКОВА ДОБРЕ ,ЧЕ ЛЪХА НА ОЧАРОВАНИЕ И ПОДВИГ!!!

 10. Пламен Пеев каза:

  Е какво, като е частен сектор, ако наистина взима толкова това си е пирамида направо, но не ми се вярва.

 11. Щирлиц каза:

  Те Румънските съдии ще дойдат …

 12. Ива каза:

  Какъв частен сектор. Къде е моралът? Когато започнат да изплащат втората пенсия вероятно великите мениджъри г-жа Петкова и екипа й няма да ръководят компанията. Спокойно ще си харчат парите и дали ще бъдат щастливи? Не съм сигурна, но акционерите вероятно държат на доброто си име. Тогава да се събудят и да ревизират ситуацията. Вижте на сайта мениджърския екип- директори, и не зная защо ръководители на сектори и началници на отдели
  И те получават ама много тлъсти заплати, а за какво ли? Въпрос към акционерите..

 13. Ерик каза:

  Нещо да не са объркали сумата. Пенсионните фондове в България не са толкова богати ,че да раздават такива заплати. А и тя не е сама в управлението на фонда. Другите да не би да са без заплати?Откъде всеки месец ще имат толкова пари за заплати? А другите разходи?

 14. Стойнов каза:

  Хора, различавате ли възнагражденията в частния сектор, с тези от държавния? Поправете ме, ако греша, но ПОК „Доверие“ е частно дружество. Това означава, че може да взима и 2 млн. Поинтересувайте се какви заплати получават изпълнителните директори на фондове в чужбина. Вече друг е въпросът, ако наистина се краде от пенсиите.

 15. Анонимен каза:

  А Димитър Манолов колко взима от НОИ?

 16. 23 каза:

  Статия без автор, някакъде някой си казал нещо, без покритие без доказателства но овцете приемат всичко за чиста монета….

 17. Анонимен каза:

  ние просто си заслужаваме орисията

 18. чичо Скрудж каза:

  Айде сега, всички вкупом да се махнем от този фонд!

 19. Охо Бохо каза:

  И как ще ги върне?

 20. Свилен Чобанов каза:

  То не е хубаво това но. И пожелавам ако не ги дари тези пари, за хапчета да ги изхарчи. И не само тя, на всички БГ управници с такива доходи.
  ИЗРОДИ МРЪСНИ

 21. Свилен Чобанов каза:

  То не е хубаво това но. И пожелавам ако не ги дари тези пари за хапчета да ги изхарчи. И не само тя, на всички БГ управници с такива доходи.
  ИЗРОДИ МРЪСНИ

 22. Анонимен каза:

  КЪДЕ СА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ САМО МРЪСНИЦИ ЛИ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА ТОВА СА САМО ИДЕОТИ КОИТО НЯМАТ МИЛОСТ КЪМ ХОРАТА . ТИКВАТА БОЙКО НАЛИ ПОСТОЯННО СЕ ОПЛАКВА ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ ИМ ДАВА ПО 2 ЛЕВА НА ГОДИНА НИМА НЕ ЗНАЕ ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ ИЛИ ГО БОЛИ ГЪЗА ЗА ПОДАНИЦИТЕ МУ ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ ,ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕН ДНЕС ИЗБИРАМЕ ,НО ЗАЩО НИ СА ТАКИВА КАТО СА ВСЕ СЪЩИТЕ БЕЗМИЛОСТНИ ПРИМАТИ…

 23. Flashman каза:

  Чул та Господ!

 24. Боже каза:

  Леле тя направо си краде, но кой определя заплатата и’, навярно парите се делят, а бедните българи се чудят как да внасят за пенсия?? Мръсници, дано се задавят, дано!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране