Зареждане

Напишете

СКАНДАЛ

Шефка на пенсионен фонд взима 200 000 лева заплата на месец

share
Президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов заяви, че месечната заплата на Даниела Петкова – главен изпълнителен директор на пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ е 200 000 лева и че не е съгласен това да става с парите за пенсии, пише „Офнюз“.
Това той заяви на семинар на тема: „(Не)адекватните пенсии: защо две пенсии могат да се окажат по-малко от една?“, в която се включиха още бившият управител на НОИ Христина Митрева, президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, икономистът проф. Боян Дуранкев.

бутони за споделяне

Етикети:

23 Comments

 1. Анонимен 10.08.2018

  не можеш да спреш да внасяш. Работодателя ти удържа за пенсия и превежда процент от тези удръжки на пенсионния фонд, който ги трупа на твоя партида

  Отговор
 2. Стоян 06.04.2018

  Затова спирам и там да внасям.Така изчезват парите и от редавните пенсий там всички крадят цялото правителство и пенсиония фонд

  Отговор
 3. Маринчо 05.04.2018

  Годишна заплата !!!!

  Отговор
 4. ния 05.04.2018

  С една нула да е по-малко,пак е цинично на фона на хала на пенсионерите. :(

  Отговор
 5. Хора,не бързайте да се подавате на не проверени новини!

  Отговор
 6. Наистина това е вече прекалено – „новините без цензура“ , но и без автор.
  Народът напълно заслужава това, което получава.

  Отговор
 7. Тая къде живее? Адресът, моля?! ;)

  Отговор
 8. КАК ДА СА ДОБРЕ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД КАТО НЯКОИ ОТ нас СА ТОЛКОВА ДОБРЕ ,ЧЕ ЛЪХА НА ОЧАРОВАНИЕ И ПОДВИГ!!!

  Отговор
 9. Е какво, като е частен сектор, ако наистина взима толкова това си е пирамида направо, но не ми се вярва.

  Отговор
 10. Щирлиц 17.11.2016

  Те Румънските съдии ще дойдат …

  Отговор
 11. Ива 09.11.2016

  Какъв частен сектор. Къде е моралът? Когато започнат да изплащат втората пенсия вероятно великите мениджъри г-жа Петкова и екипа й няма да ръководят компанията. Спокойно ще си харчат парите и дали ще бъдат щастливи? Не съм сигурна, но акционерите вероятно държат на доброто си име. Тогава да се събудят и да ревизират ситуацията. Вижте на сайта мениджърския екип- директори, и не зная защо ръководители на сектори и началници на отдели
  И те получават ама много тлъсти заплати, а за какво ли? Въпрос към акционерите..

  Отговор
 12. Ерик 08.11.2016

  Нещо да не са объркали сумата. Пенсионните фондове в България не са толкова богати ,че да раздават такива заплати. А и тя не е сама в управлението на фонда. Другите да не би да са без заплати?Откъде всеки месец ще имат толкова пари за заплати? А другите разходи?

  Отговор
 13. Стойнов 08.11.2016

  Хора, различавате ли възнагражденията в частния сектор, с тези от държавния? Поправете ме, ако греша, но ПОК „Доверие“ е частно дружество. Това означава, че може да взима и 2 млн. Поинтересувайте се какви заплати получават изпълнителните директори на фондове в чужбина. Вече друг е въпросът, ако наистина се краде от пенсиите.

  Отговор
 14. Анонимен 08.11.2016

  А Димитър Манолов колко взима от НОИ?

  Отговор
 15. 23 07.11.2016

  Статия без автор, някакъде някой си казал нещо, без покритие без доказателства но овцете приемат всичко за чиста монета….

  Отговор
 16. Анонимен 07.11.2016

  ние просто си заслужаваме орисията

  Отговор
 17. Айде сега, всички вкупом да се махнем от този фонд!

  Отговор
 18. Охо Бохо 06.11.2016

  И как ще ги върне?

  Отговор
 19. То не е хубаво това но. И пожелавам ако не ги дари тези пари, за хапчета да ги изхарчи. И не само тя, на всички БГ управници с такива доходи.
  ИЗРОДИ МРЪСНИ

  Отговор
 20. То не е хубаво това но. И пожелавам ако не ги дари тези пари за хапчета да ги изхарчи. И не само тя, на всички БГ управници с такива доходи.
  ИЗРОДИ МРЪСНИ

  Отговор
 21. Анонимен 06.11.2016

  КЪДЕ СА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ САМО МРЪСНИЦИ ЛИ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА ТОВА СА САМО ИДЕОТИ КОИТО НЯМАТ МИЛОСТ КЪМ ХОРАТА . ТИКВАТА БОЙКО НАЛИ ПОСТОЯННО СЕ ОПЛАКВА ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ ИМ ДАВА ПО 2 ЛЕВА НА ГОДИНА НИМА НЕ ЗНАЕ ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ ИЛИ ГО БОЛИ ГЪЗА ЗА ПОДАНИЦИТЕ МУ ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ ,ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕН ДНЕС ИЗБИРАМЕ ,НО ЗАЩО НИ СА ТАКИВА КАТО СА ВСЕ СЪЩИТЕ БЕЗМИЛОСТНИ ПРИМАТИ…

  Отговор
 22. Flashman 06.11.2016

  Чул та Господ!

  Отговор
 23. Боже 06.11.2016

  Леле тя направо си краде, но кой определя заплатата и’, навярно парите се делят, а бедните българи се чудят как да внасят за пенсия?? Мръсници, дано се задавят, дано!

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.